| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Antonii Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2012 20:59 Заглавие: Търся части за телевизор Samsung |
|
|
Търся следните елементи за захранването на дадения телевизор:
- SMR40200C
- HIS0169C
- R2M
всичко е по една бройка. Предложения на ЛС. _________________ Като имаш мускули акъл не е нужен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
4avo56 Активен потребител

|
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2012 22:11 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа нов кит.Както и дрънкулките изброени в първия пост.Цената ти е на лични.
| Цитат: | | Не си играй да я възстановяваш,защото елементите са ненадежни. |
Има си и надеждни.Дъвкано е до втръсване това захранване.С механично сменяне обаче на двете-няма да стане номера! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Нед Дек 23, 2012 17:56; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2012 9:39 Заглавие: |
|
|
Изкарали са над 10години, така че при смяната ще изкарат поне още толкова. Проблема ми е ясно откъде идва. _________________ Като имаш мускули акъл не е нужен. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2012 10:17 Заглавие: |
|
|
| Antonii написа: | | Проблема ми е ясно откъде идва. |
Да бе да-ясно ти е.Откъде идва,като ти е толкова ясно,щото като ти чета първия пост хич не личи да ти е??? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Zdravkicha Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2012 10:41 Заглавие: |
|
|
Вземаш си един кит както са те посъветвали, слагаш си го и забравяш за проблема. Изпитано! Лично аз на съседски телевизор го слагах и до сега никакъв проблем.  _________________ Обичам надписа - made in Japan |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2012 13:03 Заглавие: |
|
|
Между другото слагах преди година такъв кит и миналия месец пулсира не тръгва Отварям гледам електролитчето цъфнало като майска роза.При мен беше едно Затова кит наистина е най-добре но желателно да му се смени отначало кондензаторчето с качествено  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2012 20:45 Заглавие: |
|
|
Комплекта намерен за обща сума под 10лв.
Пък който иска да слага китове за по 20 и нагоре суми - личен избор.
Лично аз съм решавал проблема на подобен телевизор преди 6 години по същият начин и нямам оплаквания от човека.
А темата я пуснах защото ми трябват тези елементи, а не да се изяснява проблема. За това има други раздели.
Темата е за закриване. _________________ Като имаш мускули акъл не е нужен. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2012 20:53 Заглавие: |
|
|
Иии мъ ти си решавал някога такъв проблем ли???Браавоооо.Сега всички ще ръкопляскаме и ще попиваме от гениалните ти прозрения в захлас.
Темата може да е за всичко, но форума е технически и подобни меко казано неграмотни констатации,основани на наблюдения над единичен уред нямат място тук.Жална им майка на клиентите ти утре кат поддуе електролитите по вторичните. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|