|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dvuokis Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 01, 2013 1:22 Заглавие: смутител на сигнал |
|
|
Здравейте
Първо искам да се извиня ако ще ви объркам или няма да мога да обясня правилно въпросите си.
Имам проект за даскало, в който трябва да направя и представя схема на смутител на телефонен сигнал. Става въпрос за стационарен телефон. Трябва да е нещо което смущава сигнала, който минава по телефонния кабел. Четох много из нета, но разбрах, че може би ще стане със електромагнитно поле. И по - точно полюсите трябва да се сменят и т.н.
Някой има ли идея какво може да представлява това цялото нещо. Говорих с един преподавател и той ми каза, че не е сложно ама като го знам колко знае май нищо не му е сложно
Благодаря ви предварително за разбирането И честита нова година  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Kacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 01, 2013 8:09 Заглавие: |
|
|
То такива задачки ако даваха в училище,те щяха и покер да ви учат,и как да лъжете без да се изчервявате,и как ключалки с фиба да отваряте,и други весели неща. _________________ [email protected] |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Яну 01, 2013 19:32 Заглавие: |
|
|
Телефонният кабел на късо?
Хубав смутител се получава.  _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|