| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pipchi Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2013 18:28 Заглавие: Настройка на 21" crt BEKO |
|
|
| Здравейте!Как се настройват каналите на телевизор Беко 21" crt от 1995 г.Няма я документацията , на самия телевизор има само бутони за звука и каналите , дистанционното е с капаче ,няма бутон menu setup или нещо такова .Единствения странен бутон е RF/CH и при натискане светва диода на телевизора ,но нищо не става.Модела е нещо като BEKO TV 57z. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2013 21:22 Заглавие: |
|
|
| Четеш тука |
|
|
 |
pipchi Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2013 14:34 Заглавие: |
|
|
| Чета ,ама нещо не става!Не знам дали има значение, но телевизора и дистанционното са различни от този от линка - няма телетекст и под капачето има само бутон PR/CH и за контраст.Просто няма начин с натискане на PR/CH да излезе менюто за настройки на каналите.В дадения от теб документ пише ,че при защита от деца се блокира точно това меню и то не се показва,но той няма нужните бутони на дистанционното за да се ползва тази функция.Затова ме интересува чисто потребителски без намерение за ремонт има ли някаква тънкост при пускането на менюто/комбинация от бутони ,някакъв ресет на настройките/,която не я знам поради липса на ръководството.На телевизора има само бутони за звука и за програмите! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2013 14:36 Заглавие: |
|
|
Покажи снимки на панела на телевизора както и на дистанционното с което разползгаш (което вероятно също не е оригиналното или подходящото). _________________ RemoteControls |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2013 14:57 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
pipchi Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2013 15:25 Заглавие: |
|
|
Дистанционното е като това http://www.electronics.bg/product_info.php?products_id=106908 , но под капачено има само бутона PR/CH и за контраста - нищо друго - няма телетекст и т.н. и хората са сигурни ,че е оригинално.
За да се зададе парола за защита от деца се използва зеления бутон от дистанционното за телетескт.Понеже няма такива бутони ми се струва ,че просто няма такава функция този телевизор.
Виждал съм го само веднъж този телевизор и опитите се извършват по телефона.Когато пак имам достъп до него ще снимам панела и дистанционнто и ще пробвам с по-нов модел дистанционно от 14" беко с всякакви копчета по него. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2013 16:23 Заглавие: |
|
|
| pipchi написа: | | ... ще пробвам с по-нов модел дистанционно от 14" беко с всякакви копчета по него. |
Не влизай в такъв филм.
Предположението ти е неадекватно.
Направи това което дадено в поста на emoome. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
pipchi Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2013 17:22 Заглавие: |
|
|
| Ще пробвам и ще пиша.Тези бутони + и - на телевизора бутоните за усилване на звука ли са или тези за смяна на каналите.Моят Беко има само бутони + и - и един бутон превключващ да работят за звука или каналите , а този си има + и - за звука и отделно + и - за каналите.Благодаря за подкрепата... |
|
|
 |
pipchi Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2013 17:50 Заглавие: |
|
|
Стана!Менюто се появи!Благодаря!
Към РС - дистанционните от линка читави ли са? |
|