| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2013 15:21 Заглавие: |
|
|
Варианти бол. Само дето автора на темата досега трябваше да е казал марка и модел на колата, евентуално и на таблото. Иначе може да си пишете до сабалям.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2013 15:37 Заглавие: |
|
|
| Най-безболезнено е с картончето всички тези корекции за които пише gigant със сигурност са направени и сега, просто трябва да се разграфи точно. При това тя е съобразена да се използва пълноценно, т.е. и след промяната ще си се "пълни" пак толкова километража. |
|
|
 |
SlowDead Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2013 10:55 Заглавие: |
|
|
Колата е Мицубиши ФТО 2.0 МИВЕК 200 кончета..
Вкарана е от Англия ... такива с ляв волан не се произвеждат тъй като са правени само за Япония.
Колата я купих и си показваше в мили но забелязах когато я карах вечер че под емблемката на която пиши MP/H свети KM/H и реших да и сваля километража да видя какво са пипали по него ... и видях тази платка вътре... прекъсната пътечката отиваща към сензора на километража които представлява нещо като пружинка .. след което разкарах платката възстанових пътечката и си направих колата да показва в километри.. много по-удобно ми е.
Та идеята ми е да залъжа 66-ти крак на компютъра на колата (импулса от всс-а отива и там) защото е ограничена да вдига само 180 километра.. след което изключва.. едното решение е да се резне кабела само че компа на колата няма да вижда че колата се движи когато тя се движи.. 2рия начин е с някакво ключе когато е натисната гаста до край да прекъсва тази 66-та жица .. 3-тото решение е да сложа този преобразовател там .. само че ми стана интересно как е изпълнен и затова пуснах темата... не предполагах че е толкова сложно.. ако желаете ще направя снимки на устройството отвътре и ще ви пиша с какви чипове е изпълнени.... |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2013 11:33 Заглавие: |
|
|
Тъй.... все пак заради оскъдната информация нямаме участник, познал точните килограми
Ако наистина вярваш че 180 км/ч ти е малко, вържи преобразувателя на жицата към ЕКУ-то и ще имаш до 290км/ч. Би било интересно да ги снимаш да видим дали е с MCU или "по-дискретно" изпълнение. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2013 11:40 Заглавие: |
|
|
може да пробваш с обикновен делител на импулси, така няма да има ограничението от 180, но не знам какво още чете от тези импулси ЕКУ-то _________________ http://www.zahranvane.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2013 11:43 Заглавие: |
|
|
Когато карам служебната кола и 120 са много .. когато карах Нисан ГТР 2012 - 545 коня и 250 ми се струваха малко ... когато карам фто-то при 180 колата спи но изключва... затова искам да я коригирам малко.. ще го снимам и ще кача снимките тук  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2013 11:59 Заглавие: |
|
|
Би ли казал на колко години си, че ми стана интересно  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2013 12:27 Заглавие: |
|
|
26 Но хора покраи мен много по-големи са ми показали че ако това е страст на човек цял живот не отминава Дано при мен отмине че си е опасно  |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2013 12:59 Заглавие: |
|
|
Има коли, които просто не могат да се кара бавно.
Изкарваш 1-2 часа нормално и пак колата те превзема.
Който не се е качвал, той не знае.
На твоето базата е по-къса от на Еволюшъна?
Забелязал ли си с колко оборота се движиш на 5та със 100 или 130км
и си разграфен до 9, не до 8 000 оборота? _________________ http://www.zahranvane.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2013 13:04 Заглавие: |
|
|
На мен на еърбъса ми го изкарва във възли  |
|