Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Консумативи за ел.мотори!?

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
apisabvgd
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 22, 2013 20:52    Заглавие: Консумативи за ел.мотори!? Отговорете с цитат

Здравейте колеги,
Имам конкретен проблем с една помпичка или по-скоро с мотора вътре.Трябва ми колектор и четки за мотора,като тези на снимката!9-10мм в диаметър е колектора с 8 крачета,четки също!Кажете къде може да се купят в София,тъй като намерих фирми които изработват,но не им се занимава за 5-10 броя,а и най-малкият им размер е за 70мм.В интерес на истината ми трябва 1 бр,но за 1 бр никой не иска да прави по поръчка.Някой ако има мотор с подходящи части съм готов да го купя.Или ме пратете на място на което ги рециклират,чи обикалях,но без особен резултат!Поздрави!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
apisabvgd
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2013 23:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Да отбележа,близо 200 пъти е видяна темата и няма дори една препоръка!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети