|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
boggo Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2013 20:57 Заглавие: Samsung SyncMaster 740B - не работи |
|
|
Имам такъв монитор, който седи в шкафа от доста време. Първоначално индикатора за on/off мигаше, отворих монитора и видях, че има 3 дефектирали кондензатора. Подмених ги с нови и се смени поведението на монитора. Сега он/офф си свети, но самата матрица отново седи тъмна (все едно е изкл. монитора) като през около 2 секунди става по бледа за 1 секунда и после цикъла започва на ново.
Няма да се наема да правя монитора, защото нямам необходимите знания, както и нужната апаратура.
Студент съм и искам от чисто любопитство да подерзая малко, та ако от тази оскъдна информация може да ме насочите в кой модул(захранване,инвертор..) би мигло да е проблема? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2013 21:03 Заглавие: |
|
|
Хем нямаш необходимите знания,хем не се наемаш,хем искаш насоки да дерзаеш?Аман от безсмислени теми-и закво ти е да знаеш кво му е-
да не би да те излъжат в сервиза после че му е било друго ли?При така описаните симптоми може да е от кво ли не...
Насочи се към сервиз или просто си купи нов. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|