Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся си осцилоскоп

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vlex
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Нейде по земята...

МнениеПуснато на: Пет Яну 25, 2013 4:23    Заглавие: Търся си осцилоскоп Отговорете с цитат

Здравейте,

търся си осцилоскоп на прилична макс трицифрена (в долния диапазон) цена. Зяпах, зяпах и честно казано си отговорих на няколко въпроса - далеч от евтини нови китайчета и стари съветски другари; не ми трябва четириканален, че вероятно и двуканален; дигиталните или поне що се отнася до ПС базираните а'ла USB и тям подобни глупости не са за мен. Видях, че има бая обяви тук, обаче съм 1000% убеден, че има бая люде, които не са се сетили да пишат обява, или имат нещо, което не са тръгнали без побутване да продават/подаряват.

Не търся нищо величествено, стига да работи: някой стар аналогов, но все пак работещ и в комплект със сонда скоп, който да може да върши и работа за любител. Едноканален 25-50МХз или нещо подобно би трябвало да е повече от достатъчно на първо време. Ако някой има стар, но работещ и непотребен нему скоп, който чини да изхвърля - аз съм вашето човек Mr. Green

Не се надявам на ХП или тектроникс, ама пък, ку се пръкне нещо за 100-тина лв, свиркайте

За контакти тук, лични или на мейл (най-добре) vladislav(точка)tachev(ет)gmail(пак точка)цом (да ме прощавате за синтаксиса, ама гугъл спайдърите бдят..). От шопско съм, но ме съмнява да има проблем да се спогодим и посредством еконт, стига да има икономически смисъл

Поздрави,
Влад
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
VALMIG21
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ГР.ПЛОВДИВ

МнениеПуснато на: Пет Яну 25, 2013 9:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам едно много добро HP,двуканално с много екстри,с фабричен върху него цифров волтмер.Реставрирал съм го,остана само да отстраня малък проблем в захранването,скоро ще имам обява,все не остава време.
Точно за теб е.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
vlex
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 25, 2013 10:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Звучи добре - пусни на лично модел да прегледам спецификациите и една ориентировъчна цена, за да мога направо да ти кажа дали ми е по джоба Smile

Поздрави,
Влад
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
rolling_heads
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Яну 25, 2013 18:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Моя видя ли го http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=84858&topicshow=Продавам осцилоскоп C1-75 2х250Mhz
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
vlex
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 26, 2013 22:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти, да, видях го, но за момента ми се струва, че не е това, което търся. Получих оферти и на лични, тъй че изчаквам информация.. Smile

Нищо не съм решил за момента, освен, че изчаквам, тъй че давайте смело с офертите Smile
vitasik
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Кнежа

МнениеПуснато на: Нед Яну 27, 2013 9:54    Заглавие: Отговорете с цитат

имам hameg hm203-7 - 2x20Mhz. Ако те интересува- пиши на Лични.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети