|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vlex Нов потребител

Регистриран на: 10 Апр 2005 Мнения: 30 Местожителство: Нейде по земята...
|
Пуснато на: Пет Яну 25, 2013 4:23 Заглавие: Търся си осцилоскоп |
|
|
Здравейте,
търся си осцилоскоп на прилична макс трицифрена (в долния диапазон) цена. Зяпах, зяпах и честно казано си отговорих на няколко въпроса - далеч от евтини нови китайчета и стари съветски другари; не ми трябва четириканален, че вероятно и двуканален; дигиталните или поне що се отнася до ПС базираните а'ла USB и тям подобни глупости не са за мен. Видях, че има бая обяви тук, обаче съм 1000% убеден, че има бая люде, които не са се сетили да пишат обява, или имат нещо, което не са тръгнали без побутване да продават/подаряват.
Не търся нищо величествено, стига да работи: някой стар аналогов, но все пак работещ и в комплект със сонда скоп, който да може да върши и работа за любител. Едноканален 25-50МХз или нещо подобно би трябвало да е повече от достатъчно на първо време. Ако някой има стар, но работещ и непотребен нему скоп, който чини да изхвърля - аз съм вашето човек
Не се надявам на ХП или тектроникс, ама пък, ку се пръкне нещо за 100-тина лв, свиркайте
За контакти тук, лични или на мейл (най-добре) vladislav(точка)tachev(ет)gmail(пак точка)цом (да ме прощавате за синтаксиса, ама гугъл спайдърите бдят..). От шопско съм, но ме съмнява да има проблем да се спогодим и посредством еконт, стига да има икономически смисъл
Поздрави,
Влад _________________ Ut desint vires, tamen est laudanda voluntas!
(И силите да липсват, желанието е за похвала!)
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
VALMIG21 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 25, 2013 9:40 Заглавие: |
|
|
Имам едно много добро HP,двуканално с много екстри,с фабричен върху него цифров волтмер.Реставрирал съм го,остана само да отстраня малък проблем в захранването,скоро ще имам обява,все не остава време.
Точно за теб е. |
|
|
 |
vlex Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 25, 2013 10:07 Заглавие: |
|
|
Звучи добре - пусни на лично модел да прегледам спецификациите и една ориентировъчна цена, за да мога направо да ти кажа дали ми е по джоба
Поздрави,
Влад _________________ Ut desint vires, tamen est laudanda voluntas!
 |
|
|
 |
rolling_heads Опитен потребител

|
|
|
 |
vlex Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2013 22:35 Заглавие: |
|
|
Здрасти, да, видях го, но за момента ми се струва, че не е това, което търся. Получих оферти и на лични, тъй че изчаквам информация..
Нищо не съм решил за момента, освен, че изчаквам, тъй че давайте смело с офертите  _________________ Ut desint vires, tamen est laudanda voluntas!
 |
|
|
 |
vitasik Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2013 9:54 Заглавие: |
|
|
| имам hameg hm203-7 - 2x20Mhz. Ако те интересува- пиши на Лични. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|