Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Вашето мнение за цв. телевизори NEO 240lv.
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
AMD
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 26, 2005 19:27    Заглавие: Вашето мнение за цв. телевизори NEO 240lv. Отговорете с цитат

Интересува ме вашето мнение за цв. телевизори NEO 240lv.

те са със плосък кинескоп и имат някъкво "стерео" за около 240 лв.

Ето няколко примерни модела

NEO TV-2151 TXF
NEO TV-2162 FTXS
BTXS
NEO TV-2188 FLAT и ги дават с 2 год. гаранция.

Значи интересува ме дали са качествени тези телевизори.

Дали дават много дефекти.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
hshop
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Кнежа

МнениеПуснато на: Чет Май 26, 2005 20:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Както се казва-за толкова пари-толкова Very Happy Дали дават дефекти Question -прегледай форума и ще видиш,колко пъти се пише за НЕО Laughing Иначе имат много екстри за парите си.Когато ме питат,винаги препоръчвам ;LG,PHILIPS,SAMSUNG !Е,малко са по-скъпи но и по-качествени Exclamation Точен модел не бих посочил-та те са много вкусове Laughing
ТВ. Vestel ,Watson,BЕKO-са все от рода на НЕО Exclamation Успех в избора Wink hshop
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 26, 2005 21:20    Заглавие: Отговорете с цитат

hshop написа:
Както се казва-за толкова пари-толкова Very Happy Дали дават дефекти Question -прегледай форума и ще видиш,колко пъти се пише за НЕО Laughing Иначе имат много екстри за парите си.Когато ме питат,винаги препоръчвам ;LG,PHILIPS,SAMSUNG !Е,малко са по-скъпи но и по-качествени Exclamation Точен модел не бих посочил-та те са много вкусове Laughing
ТВ. Vestel ,Watson,BЕKO-са все от рода на НЕО Exclamation Успех в избора Wink hshop

Благодаря за информацията!
Върнете се в началото
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2005 7:22    Заглавие: Отговорете с цитат

NEO TV-2162 FTXS ,според информацията която имам е с шаси на Vestel,което по принцип според мене доста добро.А до това дали ще се развали е божия работа.
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2005 16:19    Заглавие: Отговорете с цитат

hshop написа:

hshop, много те моля, недей да заблуждаваш хората! И друг път не пиши по тема, която не познаваш!
Нищо лично, но не си прав, ама никак!!!

Последната промяна е направена от Tokio на Пет Май 27, 2005 16:28; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2005 16:25    Заглавие: Отговорете с цитат

dima написа:
NEO TV-2162 FTXS ,според информацията която имам е с шаси на Vestel,което по принцип според мене доста добро.А до това дали ще се развали е божия работа.

dima, точно това и аз имах в предвид. Не може да се слага знак за равенство между VESTEL и BEKO.

Последната промяна е направена от Tokio на Пон Май 30, 2005 3:40; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
IGBT
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2005 16:25    Заглавие: Отговорете с цитат

тези телевизори са добри само за космоса защото няма къде да ги включиш че да те изнесе
Гост

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2005 16:34    Заглавие: Отговорете с цитат

IGBT написа:
тези телевизори са добри само за космоса защото няма къде да ги включиш че да те изнесе

егати болния мозък Razz
Върнете се в началото
hshop
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Кнежа

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2005 22:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Tokio написа:
hshop написа:

hshop, много те моля, недей да заблуждаваш хората! И друг път не пиши по тема, която не познаваш!
Нищо лично, но не си прав, ама никак!!!

Почти си прав--правих няколко Vestel и BЕKO,та имам малка представа за тях.Иначе имат много екстри за парите си. Wink Това изречение го четете,като основно Very Happy Ама и JVC до Vestel Wink
С поздрави hshop
Върнете се в началото
badganaka
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Съб Май 28, 2005 8:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Както се казва не бъди толкова багат,че да си купуваш евтини работи!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети