| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
naskogeo Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2013 9:58 Заглавие: Търся лентови кабели |
|
|
| Търся лентови кабели от Sony MHC 3600 , Sony MHC 5600 , Sony MHC 6600 . тел.: 0898764250 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2013 10:03 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа нови.Оформи си темата смислено.С точен модел и точен парт-номер на кабела който ти трябва.А кат не знаеш кво да търсиш-има сервизи-там знаят.Аман от безсмислени теми-сигурно ги имаш всичките тия сонита и на тях им няма всичките лентови кабели.. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
naskogeo Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2013 16:00 Заглавие: |
|
|
| Какво точно не е смислено според теб !? При положение че много добре си ме разбрал че си и предлагаш услугите !!! Колко сонита съм събрал си е лично моя работа ! А темата ми не е безсмислена и за теб самия ! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2013 16:12 Заглавие: |
|
|
Абе що си не гледаш работата. Тук сме технически форум.Кат нямаш необходимите познания да разгърнеш един мануал и да си посочиш конкретния парт-номер(а),то както вече споменах-има сервизи.
За неспазване на модераторска забележка получаваш и официално предупрежедение.
P.S.
| Цитат: | | Първо ми върни темата обратно , второ престани да ми я спамиш и трето какво като си си модератор ... ставаш смешен в очите на другите ! Или какво ти пука май тук всички знаят колко пари струваш ! Бъди безпристрастен , ако не можеш значи не си за тая работа . |
И след тази ти проява минаваш за една седмица в ReadOnly-режим. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|