Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем със Скайп

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 29, 2013 10:14    Заглавие: Проблем със Скайп Отговорете с цитат

Имам проблем със съобщенията. Понякога новите съобщения в чата се появяват над последните. Тоест отсрещния пише нещо в 20.00 часа примерно, а се появява нагоре с час 19.58 примерно. И това само с един абонат, и то само с мен. При него този проблем го няма. С други абонати нямам този проблем. И само когато съм с нетбука. ОС и скайпа съм го преинсталирал нееднократно, с различни версии. Часовника на нетбука ми е сверен и работи нормално(батерийката е наред). Смених и рутера. Все тая. Той също е сменял рутера. Няма промяна. Някой има ли подобен проблем?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Яну 29, 2013 11:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво те е еня? Вероятно неговият часовник не е сверен.
От доста версии съобщенията са офлайн и си идват когато си искат. Включително се застъпват и омешват с предищни, зависи кой кога е бил на линия.
Хаоса стана хептен откакто M$ ги купиха.

И си оправи заглавието на темата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети