|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tehribo Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2013 0:13 Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговорите.
Наистина е най-лесно да се направи с механичен брояч, но ми се иска да е с енкодер и цифров брояч. Защото в бъдеще ще може да се мисли и за автоматично задаване на броя на навивките и т.н.
И без друго ще има инвертор и спирачка
Линкът не се отваря
За "чипето" не знам дали ще мога да се оправя..Поне каквото прочетох ще вади по 500 оборота за едно завъртане на енкодера. Отделно тези Rbias и разни кондензаторчета са ми тъмна Индия.
Има енкодери по 10-тина паунда в ebay
Намерих едни агенти предлагат това, което ще ми свърши перфектна работа.
http://www.imendit.com/item/encoder-e6b2-counter-meter-hb961-count-the-meter-wheel-12529384514.html
Чакам да ми отговорят. Дефакто се иска вместо разстояние да брои брой завъртания, което би трябвало да е по-лесния вариант _________________ Ремонт на електродвигатели
Ремонт на водни помпи
Нови електромотори |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2013 7:58 Заглавие: |
|
|
При мен се отваря , явно проблема е при теб . Става въпрос за Механичен брояч CT-111 - 5 разряден "Електронинвест"
Код: 521106
Цена: ?2,55 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|