Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Тарся човек за направата на стабилизатор за ток над 3кв.

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
boqn83bs
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: burgas

МнениеПуснато на: Вто Фев 19, 2013 16:39    Заглавие: Тарся човек за направата на стабилизатор за ток над 3кв. Отговорете с цитат

Здравейте,търся човек за направата на стабилизатор за монофазен ток.Имам проблем на село с ниско напрежение и ми казаха че ми трябва мощен стабилизатор за ток.Имам малак абрих и цирколяр 2.2кв.проблема е че трудно потеглят и лесно им намаляват оборотите при подаване на дъска.Викнах енергото,казаха че имам около 230в ток но ме съмнява че напрежението е слабо и ме истрах да не ги изгоря Търся човек които може да ми направи стабилизатор на поне около 3кв.

Последната промяна е направена от boqn83bs на Вто Фев 19, 2013 20:23; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivo07
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofiq

МнениеПуснато на: Вто Фев 19, 2013 17:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е твоя "човек" стига напрежението ти да не пада под 160волта- http://prosound.hit.bg/aparatura_regulatori.htm
П.С. Ако напрежението ти пада под 160в. си избери от тези с релета .
Върнете се в началото
TIReX
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Фев 19, 2013 17:41    Заглавие: Отговорете с цитат

2,2кв и монофазни, са си малко мощност.
Не е трудно да ги спреш при подаване на дървен материал.
Нашия циркуляр си спира и е 2,5кв, от средно-дебело дърво.Ама е и бая хабен диска.
boqn83bs
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 19, 2013 19:47    Заглавие: Отговорете с цитат

ivo07 написа:
....

Какво ще да рече като за човек който не разбира от електричество,да не пада напрежението под 160 волта????Кои по точно визираш като казваш ако пада под 160 волта напрежението да че са с релета???Един авер е се занимава с ел.и има ампер клещи.Дойде момчето и измери че при старт на двигателя отива кам 44-48 ампера стартовия ток на двигателя 2.2 кв.за абрихта.пуснах още 2 двигателя.един трифазен 4кв направен да е монофазен и един монофазен 1.5кв и тока падна на 218волта.Виждам че тези стабилизатори са май китайски и не ми вдъхват доверие с тази малка гаранция Rolling Eyes Sad .
Върнете се в началото
ivo07
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofiq

МнениеПуснато на: Вто Фев 19, 2013 20:19    Заглавие: Re: Тарся човек за направата на стабилизатор за ток над 3кв. Отговорете с цитат

boqn83bs написа:
Имам проблем на село с ниско напрежение и ми трябва мощен стабилизатор....... на поне около 3кв..

Каквото си попитал , това сьм ти отговорил . Да дойда да ти сменя кабелите до трафопоста ли ? или да ти обяснявам , че пусковия ток е 5-6 пьти по-голям ? Като ти давам линк пьрво го прочети и тогава давай мнение, или поне като стигнеш до тези с 24 месеца гаранция и релета . Деба мамааму , ем не разбирате от тоци , ем па сте мноо отворени , а премерихте ли с аверчето в момента на пускане ,когато ги гьлта тея 48 ампера колко е напрежението у контакто ? Па ако се напьнеш , мое и да схванеш , че другите изключват на 160в.-пише го пак там дето не четеш .

П.С. добре е ,че си оправи заядливия тон в поста , щото аз не , ама друг ще те запсува яко ......

Последната промяна е направена от ivo07 на Вто Фев 19, 2013 20:41; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
boqn83bs
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 19, 2013 20:31    Заглавие: Re: Тарся човек за направата на стабилизатор за ток над 3кв. Отговорете с цитат

ivo07 написа:
boqn83bs написа:
Имам проблем на село с ниско напрежение и ми трябва мощен стабилизатор....... на поне около 3кв..

Каквото си попитал , това сьм ти отговорил . Да дойда да ти сменя кабелите до трафопоста ли ? или да ти обяснявам , че пусковия ток е 5-6 пьти по-голям ? Като ти давам линк пьрво го прочети и тогава давай мнение, или поне като стигнеш до тези с 24 месеца гаранция и релета . Деба мамааму , ем не разбирате от тоци , ем па сте мноо отворени , а премерихте ли с аверчето в момента на пускане ,когато ги гьлта тея 48 ампера колко е напрежението у контакто ? Па ако се напьнеш , мое и да схванеш , че другите изключват на 160в.-пише го пак там дето не четеш .

ПО ГОЛЯМ ОЛИГОФРЕН ОТ ТЕБ ДОСЕГА НЕ БЯХ ВИЖДАЛ БРАТЧЕ,ЯВНО ДОСТА РАБОТИШ С ТОЦИТЕ ЩОТО КАТ ТЕ ГЛЕДАМ БАЯТ ТЕ ПЕРЕ АМПЕРАЖА Laughing Laughing Laughing Я ХОДИ СЕ ЗАЗЕМИШ НЕЙДЕ,ЧЕ МОЙ ТЕ ТРЕСНЕ НЯКОИ МЪЛНИЯ КАТО СИ ВЪРВИШ ПО УЛИЦАТА.ИБАХТО У ГАЗО И ИЗДУХНЯКА РЪЙЙШЛИ МА Very Happy Laughing Laughing Laughing ЩО ЗА ТАПАК ТРЯБВА ДА СИ ДА ТЕ ПОПИТА ЧОВЕК НЕШО КАТО НОРМАЛЕН И ТИ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ,БАСИИИ И ДЪРВИНИЯ ТАПАК!!!!

Exclamation Arrow Участието ти тук приключва Exclamation
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети