|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Korohulio Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2013 12:10 Заглавие: Ремонт на ефект за китара |
|
|
Здравейте,
Не знам дали мястото на темата ми е тук, но ще помоля администратора да премести ако съм сбъркал.
Та на въпроса: търся електротехник за отстраняване на проблем по схема за ефект на китара.
Имам развален ефект на китара, като вероятната причина е влага. Имам схема на цялата електроника, но нямам необходимите умения.
Схемата е на пред усилвател за електроакустична китара. По платката липсват кондензатори т.е. ще трябва да се закупят и налепят.
Реално предоставям схеми и платки които следва да се проверят и да се отстрани проблема. Нямам претенции от кой град ще е електротехника. Очаквам вашите предложения за цена. За допълнителна информация на лични!
Последната промяна е направена от Korohulio на Сря Фев 27, 2013 13:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2013 12:51 Заглавие: |
|
|
Отгоре има тема за клиенти http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=28387
И напиши откъде си. За най-голямото село е желателнио и квартала.
И електротехници могат да се занимават с инсталацията на къщата ти (примерно). Това си е електроника. Влез в някой сервиз за битова електроника (телевизори) да ти кажат нещо. Никой не може да ти каже цена, без да е видял за каква работа става дума. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Korohulio Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2013 13:27 Заглавие: |
|
|
Прав сте. Аз съм от гр. Търговище, но не ми е проблем да работя по куриер. Цялата работа е, че пред усилвателя не работи т.е. не издава звук. Китарата от която е, е произведена 90-те години и за това искам да оправя електрониката по- възможност.
Тук може да се видят снимки на същата електроника /не е мойта/:
http://postimage.org/gallery/ablnc226/
Довечера ще кача снимка и на схемите!
На мойта електроника липсват няколко кондензатора и едно съпротивление. Предполагам, че интегралите са ОК. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|