Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ремонт на ефект за китара

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Korohulio
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 27, 2013 12:10    Заглавие: Ремонт на ефект за китара Отговорете с цитат

Здравейте,
Не знам дали мястото на темата ми е тук, но ще помоля администратора да премести ако съм сбъркал.
Та на въпроса: търся електротехник за отстраняване на проблем по схема за ефект на китара.
Имам развален ефект на китара, като вероятната причина е влага. Имам схема на цялата електроника, но нямам необходимите умения.
Схемата е на пред усилвател за електроакустична китара. По платката липсват кондензатори т.е. ще трябва да се закупят и налепят.
Реално предоставям схеми и платки които следва да се проверят и да се отстрани проблема. Нямам претенции от кой град ще е електротехника. Очаквам вашите предложения за цена. За допълнителна информация на лични!

Последната промяна е направена от Korohulio на Сря Фев 27, 2013 13:57; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Фев 27, 2013 12:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Отгоре има тема за клиенти http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=28387

И напиши откъде си. За най-голямото село е желателнио и квартала.

И електротехници могат да се занимават с инсталацията на къщата ти (примерно). Това си е електроника. Влез в някой сервиз за битова електроника (телевизори) да ти кажат нещо. Никой не може да ти каже цена, без да е видял за каква работа става дума.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Korohulio
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 27, 2013 13:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Прав сте. Аз съм от гр. Търговище, но не ми е проблем да работя по куриер. Цялата работа е, че пред усилвателя не работи т.е. не издава звук. Китарата от която е, е произведена 90-те години и за това искам да оправя електрониката по- възможност.
Тук може да се видят снимки на същата електроника /не е мойта/:
http://postimage.org/gallery/ablnc226/
Довечера ще кача снимка и на схемите!
На мойта електроника липсват няколко кондензатора и едно съпротивление. Предполагам, че интегралите са ОК.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети