Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

схема за мини lcd Crown CLCD-800B

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
krassy_m
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Сря Фев 27, 2013 19:29    Заглавие: схема за мини lcd Crown CLCD-800B Отговорете с цитат

Търся схема за този едночипов с HTV780-P, 24C16. Шасито е TFT.7#(780) Ver.4. Намерих в "монитора" , но нямам регистрация.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 27, 2013 20:02    Заглавие: Re: схема за мини lcd Crown CLCD-800B Отговорете с цитат

krassy_m написа:
... Намерих в "монитора" , но нямам регистрация.
Нормалния подход в тази ситуация е да дадеш линк към това което си намерил и те интересува.
Никой не длъжен да рови в не съвсем ясно кой сайт и да предполага какво си намерил.
krassy_m
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 28, 2013 11:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето това намерих. Мисля, че е това дето ми трябва. Ще помоля някой с правомощия да го свали и да ми го прати.
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Чет Фев 28, 2013 11:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Я си виж линка. Правилният е http://monitor.net.ru/forum/akai-atf-957-_-tft8-9780-download-33810.html

Съветвам те да си направиш регистрация. Никой не ти е длъжен с нищо. А ако не знаеш отговорите на елементарния тест значи и схема не ти трябва. Evil or Very Mad

И в нашия обменник: http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=64910

Последната промяна е направена от Филипов на Чет Фев 28, 2013 11:35; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 28, 2013 11:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Напоследък забелязвам една тенденция българина да се изживява все едно че всеки му е длъжен с нещо.Значи кво-някой друг(от простолюдието,главмавите дет си немаме работа и киснем по цял ден из форума да помагнем на някой с нещо щот ни е толкоз акъла) да я свали и да ти я поднесе на тепсия,та ти да не губиш 2минути от ценното си време за регистрация,така ли???Да я разпечатам и да ти я донеса у вас не щеш ли??Па да сипя и една ракия,да нарежа салатка??
Регистрацията в руския монитор не боли и мисля че при положение че си пуснал темата още снощи можеше спокойно за близо 14часа да намериш време да повикаш неволята...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 28, 2013 11:38    Заглавие: Отговорете с цитат

http://archive.espec.ws/section299/file23658.html
Върнете се в началото
krassy_m
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 28, 2013 12:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се ако някой се е почуствал задължен към мен по някакъв начин. Просто "помолих". Може би аз грешно съм се изразил. Щом съм изгубил повече време отколкото от поредната регистрация в "монитора", сигурно имам някакви съображения (няма значение какви).
Благодаря на помогналите и на Филипов, за това че я качи във вашия обменник. Надявам се да е от полза.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети