| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krassy_m Опитен потребител

Регистриран на: 18 Май 2004 Мнения: 401 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2013 19:29 Заглавие: схема за мини lcd Crown CLCD-800B |
|
|
| Търся схема за този едночипов с HTV780-P, 24C16. Шасито е TFT.7#(780) Ver.4. Намерих в "монитора" , но нямам регистрация. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2013 20:02 Заглавие: Re: схема за мини lcd Crown CLCD-800B |
|
|
| krassy_m написа: | | ... Намерих в "монитора" , но нямам регистрация. | Нормалния подход в тази ситуация е да дадеш линк към това което си намерил и те интересува.
Никой не длъжен да рови в не съвсем ясно кой сайт и да предполага какво си намерил. _________________ RemoteControls |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2013 11:02 Заглавие: |
|
|
| Ето това намерих. Мисля, че е това дето ми трябва. Ще помоля някой с правомощия да го свали и да ми го прати. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2013 11:22 Заглавие: |
|
|
Напоследък забелязвам една тенденция българина да се изживява все едно че всеки му е длъжен с нещо.Значи кво-някой друг(от простолюдието,главмавите дет си немаме работа и киснем по цял ден из форума да помагнем на някой с нещо щот ни е толкоз акъла) да я свали и да ти я поднесе на тепсия,та ти да не губиш 2минути от ценното си време за регистрация,така ли???Да я разпечатам и да ти я донеса у вас не щеш ли??Па да сипя и една ракия,да нарежа салатка??
Регистрацията в руския монитор не боли и мисля че при положение че си пуснал темата още снощи можеше спокойно за близо 14часа да намериш време да повикаш неволята... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2013 12:12 Заглавие: |
|
|
Извинявам се ако някой се е почуствал задължен към мен по някакъв начин. Просто "помолих". Може би аз грешно съм се изразил. Щом съм изгубил повече време отколкото от поредната регистрация в "монитора", сигурно имам някакви съображения (няма значение какви).
Благодаря на помогналите и на Филипов, за това че я качи във вашия обменник. Надявам се да е от полза. |
|
|
 |
|