| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hmilev Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 11:07 Заглавие: |
|
|
| Механиката не съм пипал.След много чистене безрезултатно констатирах ,че проблема не е в главата.Това стана случайно когато презапоявах една предпазна тенекиика по платката при работещо видео чертите почти изчезнаха. Явно има нещо в захранването, защото се влияе от брума 50Хц от поялника когато се бокосне до шините с маса на видеото |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 11:46 Заглавие: |
|
|
| Имаше един модел "Шиваки",който при свален горен капак не само черти,но направо и говора му изчезва.......Какво е твоето видео. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 12:02 Заглавие: |
|
|
| Ти продължавай да бърникаш с поялника в работещото видео и ремонта после ще ти стане с коефициент 3,14. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 19:44 Заглавие: |
|
|
Moже да се бутне винчето на трекинг главата, ако там е имало разместване, то и да въртиш копчето няма да може да се настрои добре, без завъртане на винтчето, не забравяй предишното му положение . А за предния ми пост мога да кажа, не лъжа, така съм почиствал главите, може да не е било правилно, но проблем не съм видял до сега. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 20:01 Заглавие: |
|
|
целият проблем е че нямаш някоя маса около главата.нещо си прекъснал от масите и за това са ти и тези черти  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 23:54 Заглавие: |
|
|
Е какво ли не бях чувал ама вие колеги изчерпахте въпроса ,оризова хартия ,банкнота ,памук Като капак мога да добавя само станиол от цигари стават супер направо повече не се връщат
Процедурата е точно както обясни колегата Stoy40 аз работя по същият начин също използвам хартия ,спирт или препарат предмимно универсалния (Jakie 90) и после даже и работят  |
|
|
 |
|