Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Грамофон UNITRA G-601-антискейтинг-решено

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
VALMIG21
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ГР.ПЛОВДИВ

МнениеПуснато на: Вто Фев 26, 2013 18:55    Заглавие: Грамофон UNITRA G-601-антискейтинг-решено Отговорете с цитат

Привет,имам такъв перфектен грамофон,за съжаление ми е изгубена тежестта на антискейтинга.Молбата ми е ако някой знае колко грама е,или има такъв грамофон и везничка,да я претегли и сподели,благодаря!

Последната промяна е направена от VALMIG21 на Пет Мар 01, 2013 13:29; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
VALMIG21
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 01, 2013 13:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Явно,феновете на грамофона не са видяли темата,оказа се,че силата на антискейтинга за доза MF-100,каталожно е 2гр.Пропорционално на дължините на действие по рамото,тежестта се изчислява на 11,5гр.
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Мар 01, 2013 15:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Да не ти убивам ентусиазма , ама този грамофон има такъв як румпел , че не е за описване . В момента за по 130-150 лв. можеш да си вземеш наистина добри машини, с добра механика, та не знам колко фенове мислиш да има този модел . Преди години ползвах един такъв, но откакто си взех SONY - разликата е осезаема !
Върнете се в началото
VALMIG21
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 01, 2013 22:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами честно,нито със слушалки,.нито с колони чух да има румпел.Работи наистина прекрасно.Вярно е,че е нов,изсвирил е 20 плочи,но в момента е така.Освен това промених цялостно окачването на шасито,може би в оригиналния вариант е румпелирал,но окачването беше на твърда гума,сега е с пружини. Very Happy
Върнете се в началото
petrov87
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Нед Мар 03, 2013 14:06    Заглавие: Отговорете с цитат

А не ти ли се струва, че моторчето "няма тяга"? Аз имах такова шаси - ново, но дори след смяната на ремъка оборотите му си стояха нестабилни. Така и не можах да ги "закова" на едно място по стробоскопа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
VALMIG21
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Мар 03, 2013 15:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Верно,че е слабичко моторчето,но при мен кове.Проблема когато не държи оборотите,най често е в намалена чувствителност на фоторезистора,или слагаш по силна крушка,или го сменяш с читав,случвало ми се е от клиентски.
Върнете се в началото
batkotony
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Мар 11, 2013 11:56    Заглавие: Re: Грамофон UNITRA G-601-антискейтинг-решено Отговорете с цитат

1,19 грама заедно с кордата
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
VALMIG21
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 11, 2013 15:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Привет!Сигурен ли си,аз ли съм се заблудил,че антискейтинга в грамове,е колкото натиска на иглата,сиреч 2 гр.Не трябва ли да е повече,понеже рамената на действие на силите са различни.Определено не е 11,5 гр както писах,понеже рамото тръгва навън.
Върнете се в началото
bojitchko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Мар 11, 2013 20:14    Заглавие: Re: Грамофон UNITRA G-601-антискейтинг-решено Отговорете с цитат

VALMIG21 написа:
имам такъв перфектен грамофон,

Каква е функцията на един форум? Молба за помощ, получаване на помощ и...Айде много Ви здраве. Very Happy
Какво значи "решено"? Ами пиши как е решено, защото ще послужи и на някой друг.

Exclamation Arrow Ако беше благоволил да четеш,вместо да философстваш щеше да видиш че и решението си е написал много отдавна Exclamation
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети