|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yuri_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2013 20:01 Заглавие: Търся човек за работа по проект – Автоматизация/ контрол |
|
|
Здравейте,
Търся човек с опит в автоматизацията за консултиране и изграждане на система за контрол на мотор срещу заплащане. Заплащането е по договаряне
Системата се състой от:
Мотор/ Инвертор / ЦПУ контролер / Дистанционно
Имам съвсем бегли познания и се нуждая от:
1.Консултиране относно свързване (окомплектоване) на системата – проводници, предпазители, спирачен резистор и всичко друго което е нужно за изпълнение на функциите.
2.Настройка на Инвертора, време за ускорение. претоварване и тн. - засега съм се спрял на SEW MOVITRAC B
3. Програмиране на Контролера
Разполагам със SIMATIC S7-200, CPU 222 COMPACT UNIT, DC POWER SUPPLY 8 DI DC/6 DO DC 4 KB CODE/2 KB DATA, PROFIBUS DP EXTENDABLE надявам се да свърши работа ако не отговаря на изискванията ще го заменим с подходящ такъв.
4.Дистанционно - първоначално ще го изпълним с кабел до 100м. А в бъдеще имам желание да е безжично радио дистанционно, обхват до 100/200 метра. Може да адаптираме нещо готово за моите нужди. ?
Функциите който трябва да се изпълняват:
Два режима на работа автоматичен и ръчен (избор чрез ключ)
Ръчен режим - движение напред/ назад / стоп/ скорост 0-100% ( чрез потенциометър/ енкодер) / обратно в начална позиция ( home button)
Автоматичен режим – след команда напред работи без прекъсване като сменя посоката на въртене напред-назад на база направени обороти (информация от енкодер)
http://prikachi.com/images.php?images/750/5919750H.jpg а това е дистанционно на подобна система.
Желателно е човека да е от Варна но при липса на такъв може и дистанционно да се работи. Накратко това са функциите. Мисля че заданието не е много сложно ако имате интерес пишете на xtrememedia @ abv.bg или 0877305918 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
yuri_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 06, 2013 8:08 Заглавие: |
|
|
up  |
|
|
 |
soton Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 08, 2013 20:44 Заглавие: |
|
|
Това задание е неясно,човека ,който търсиш първо трябва да направи кадърно задание,а не е ясно как ще му платиш за такава работа. _________________ Защо да е просто като може да е сложно!
0878640251 скайп:naskogeorgiev61
близо до Sofiq |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|