|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitkodotcom Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 09, 2013 16:03 Заглавие: Търся радиатори за чипсет (пасивни). |
|
|
Търся охлаждащи радиатори за чипсет с приблизителни размери 30x30 до 40x40 мм и височина макс 40 мм. Размерът не е от съществено значение - има място на платката. Закрепването ще е чрез залепване, така че няма значение дали има дупки или някакви други крепежни елементи.
Горе-долу като тези от позиция 26 тук: http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?p=401459
Като цяло ми трябват 50-тина броя, но мога да ги купувам и един по един. В София съм. За контакти - на лични или на O8887O8895 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 09, 2013 19:31 Заглавие: Цена |
|
|
Трябва да напиша още един пост, преди да мога да ви отговарям на личните съобщения. Странно е, че като нов потребител не само не мога да оставям ЛС (т.е. не мога да си купя нищо), но не мога дори да reply-вам, когато някой ми остави ЛС (респективно не мога и да продам нищо). Не е много гостоприемно, не се чувствам добре дошъл и засега съм леко нервен с тенденция да не прибягвам повече до този форум ...
Поздрави,
Митко |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 09, 2013 19:42 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Не е много гостоприемно, не се чувствам добре дошъл и засега съм леко нервен с тенденция да не прибягвам повече до този форум ... |
Има си форуми за покупко -продажба , като си толкова изнервен , този определено не е точно с такава насоченост ! | Цитат: | | не мога да оставям ЛС (т.е. не мога да си купя нищо), но не мога дори да reply-вам, когато някой ми остави ЛС (респективно не мога и да продам нищо). | И си задръж коментарите за себе си , форума няма да загуби кой знае колко от липсата ти ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 09, 2013 19:47 Заглавие: |
|
|
Темата се казва "Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade". Или грешно съм прочел?
Митко
И аз се чувствам леко нервен че днес следобяд ми се наложи да ти изтрия двайсе безсмислени поста в темата на човека.При положение че първо си беше пуснал тази и той ако желае може да се свърже с теб,второ-има оставен имейл за връзка,трето-и телефон.Като не ти изнасят какви са правилата тук,като много бързаш-що не вземеш да се насочиш към някой друг сайт?Хората не са длъжни всеки пет минути да четат глупостите за жизненоважните ти радиатори.Раздела е предназначен за хора участващи И в тематичните дискусии тук.Така че преди да критикарстваш устройството на форума се замисли с какво самия ти си бил полезен в тоя сайт  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|