| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 08, 2013 0:08 Заглавие: |
|
|
Те вече са. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 08, 2013 8:43 Заглавие: |
|
|
Не , това е хитър начин да ги прецакаме - само на мангалите няма да им спират тока , като социална мярка !  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 12, 2013 15:33 Заглавие: |
|
|
Нещо позамря темата, та викам да я повдигна  |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 12, 2013 18:01 Заглавие: |
|
|
Сменят се на около всеки 4 години за проверка , или по рано само ако има съмнения за кражба. Случайно тези на снимката са попаднали в този срок и ги сменят.
Да не би в цяла югоизточна България да сменят масово електромери?
Останалото е манипулация на медии и насочване на вниманието не към главните виновници. За това и от 2 години телевизия не гледам. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 12, 2013 18:44 Заглавие: |
|
|
Нали вече писах. Електромерите се сменят за метрологична проверка. Еднофазните на 5 години, трифазните - на 4 години. В мое село процедурата се извършва от външна фирма. Научих го по трудния начин - хванах ги да ми "крадат" електромера, разправят че са "от "енергото" и не щат да се легитимират. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 13, 2013 9:48 Заглавие: |
|
|
А като ги сменят електромерите там за каквото и да е да те уведомяват предварително или да ти показват показанието на "стария" електромер или бързат че са заети или гледат само да вземат парите _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 13, 2013 10:56 Заглавие: |
|
|
| И какъв е проблема като ти сменят електромера? Записвай си редовно показанията като си толкова недоверчив. Никой не ти пречи и забранява. |
|
|
 |
master_rich Активен потребител

Регистриран на: 13 Апр 2005 Мнения: 81 Местожителство: Хасково ВИДИКОНСЕРВИЗ
|
Пуснато на: Сря Мар 13, 2013 11:13 Заглавие: |
|
|
Тука в Хасково публична тайна е че почти всеки втори шивашки цех е с манипулиран електромер ,срешу 400 лв идва един човек и с лаптопа ти го прави да отчита с около 30% по малко ,задайте си въпроса кой плаща разликите.И после се чудим защо сметките ни са надути,Сигурен съм че и по другите градове с по големите фирми им са манипулирани електромерите и винаги има замесени служители от ЕРП . _________________ ВИДИКОНСЕРВИЗ/скайп: masterrichi2222 |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 13, 2013 12:25 Заглавие: |
|
|
Аз вече наех човек да ми записва показанията на електромера и водомера по три пъти на ден. Сключих договор със софтуерна фирма да обработва резултатите и днес съм резервирал места на презокеански лайнер за околосветска обиколка за мен,жена ми,децата и внучката-билетите ще ги платя със спестените пари от записваните показания на ....мерите. Сега вече осъзнах колко съм прост! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 30, 2013 21:24 Заглавие: Re: За сметките |
|
|
| gigant написа: | | после европейски фотоволтаици по нивите и когенерации по фабриките. Бумеранг след бумеранга... |
Фотоволтаиците също са голям бумеранг. Продават на ЕРП-тата киловата на тройна цена за да се стимулират ВЕИ, защото от евросъюза така са спуснали.
Доколото чух са изградени 3 пъти повече ВЕИ отколкото е било планирано, така евросъюза ще ни потупа по рамото и ще ни каже браво, ние ще ползваме скъпа енергия, а ТЕЦ-овете са с тенденция да бъдат затворени и миньорите съкратени. |
|
|
 |
|