Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся ръководство по експлоатация

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bvgdzk
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ВАРНА

МнениеПуснато на: Сря Мар 13, 2013 9:58    Заглавие: Търся ръководство по експлоатация Отговорете с цитат

На руско пусково зарядно ЭЛЕКТРОНИКА ЗП -01.По точно ме интересува дали е предвидено да работи в режим ПУСК или ЗАРЯД на 24 волта.Имам такова но електрониката му я няма , схемата я имам но на нея не видях да е отбелязано за такъв режм на работа 24 волта.Питам защото има един оригинален мост който се включва по желание с две съседни клейми едната от които е ФИКСИРАНА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 13, 2013 23:07    Заглавие: Re: Търся ръководство по експлоатация Отговорете с цитат

bvgdzk написа:
пусково зарядно ЭЛЕКТРОНИКА ЗП-01. дали е предвидено да работи на 24 волта. ... схемата я имам, но ...

Няма начин да работи на 24 волта.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети