|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Нед Май 29, 2005 16:23 Заглавие: Проблем със Ericsson T10s/T18s |
|
|
Подариха ми и двата телефона. Много бързо тощят батериите. Един познат ми каза, че това се е оправяло, ама не всеки телефонен техник им знаел чалъма. Ако някой знае как става, да помага, че това ми е първия телефон за ремонт. _________________ Както си работеше и спря... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Нед Май 29, 2005 16:42 Заглавие: |
|
|
От много проблеми може да ти хабят батериите. Освен ако не са за смяна може да е стъпало , RF , завишена конумация , и т.н Не е лошо да позачистиш клемите на платката и на самия преходник към батерията , защото ако не контактуват добре като дръпне консумация при разговор процесора се лъже е изключва телефона. И пропуснах да кажа най интересното , когато самия заден капак на този модел телефони си износи батерията не контактува добре и изключва телефона .При това положение сменяш заден капак и е ОК !!  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|