| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivtv1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 20, 2013 20:02 Заглавие: IE-6 изхвърля ме от интернет |
|
|
| Наскоро ми преинсталираха XP-то, помолих да остане IE-6 защото съм му свикнал,сега обаче при работа в интернет ме изхвърля постоянно, случва се на минута по няколко пъти което е кошмарно.Обясниха ми че ми е стар експлоръра и трябва друг.Това добре, но в работата на същия експлорър понякога получавам съобщение, че е от 2002г. и трябва да се обнови, но никога не ме изхвърля.Как да реша проблема. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 20, 2013 21:17 Заглавие: |
|
|
Какво значи "изхвърля ме"?
Въобще с неупдейтвани ОС и браузър си разграден двор. Много се чудя как въобще влизаш по много сайтове - искат минимум SP2/SP3 Така че обновявай че иначе постоянно ще преинсталираш. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
jonov Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 21, 2013 11:32 Заглавие: |
|
|
Свикнал какво толкова има за свикване , ще трябва да свикваш и с картинката , обнови си ОС и ще си дръпне осмицата . _________________ От Blizoo - бягай на далеч |
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 23, 2013 19:08 Заглавие: |
|
|
Ползвай друг браузър. И аз съм с ХР сървис пак2 и ползвам мозила без проблеми. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 23, 2013 19:31 Заглавие: |
|
|
.... Как след това няма да има вируси и ботнет мрежи ... |
|
|
 |
Techmaniac Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 23, 2013 20:45 Заглавие: |
|
|
| Виж това |
|
|
 |
rahwin Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2013 15:09 Заглавие: |
|
|
| Не е само при теб,и при мен се случва почти постоянно,особено при нова инсталация на Windows първите 4-5 опита директно гърми.Според мен това е умишлено предизвиквана грешка с цел зорлем да си качиш новата версия на IE.Което е тъпо,защото на мен ми трябва точно IE6,защото отдалеченото гледане през интернет на системите за видеонаблюдение,които поддържам и монтирам на хората,вървят само с ActiveX т.е. единствено на IE,и то много често само на IE6.Ako случайно тръгнат на по-новите версии,то е с цената на много изхабени нерви,докато го подкарам. |
|
|
 |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2013 19:31 Заглавие: |
|
|
Що не почнеш да монтираш нормална техника а не китайските боклуци? Да ползваш ИЕ6 през 2013 година е все едно да гледаш цифрова телевизия на Опера-та на баба си.
Бил удобен, не знам си какво. Освен, че е спрян от поддръжка и заклеймен като най-калпавата версия на ИЕ много сайтове дори не работят с него в момента.
Освен да ти преинсталират с друг диск уиндоуса може да пробваш да го ъпдейтваш, като не качваш новите версии на ИЕ. Може да изключиш Error reporting-а - xp disable error reporting |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2013 20:09 Заглавие: |
|
|
| Не съм видял видеонаблюдение, което да не работи на IE8 и нагоре... Но проблема не е в ActiveX, а в това, че ПРОСТО трябва да се разреши на IE да инсталира,изпълнява неподписани ActiveX приложение! |
|
|
 |
|