| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 29, 2005 15:46 Заглавие: METEX 3850D |
|
|
Здравейте колеги търся някаква документация за този уред при едно мерене се оказа че един кондензатор е останал малко зареден и цъкна и до там уреда си работи но не мога да меря капацитет и темпертура а искам да си го оправя ще съм благодарен за всякакво инфо и схеми ако някой разполага със тях благодаря предварително _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 29, 2005 22:39 Заглавие: Re: METEX 3850D |
|
|
| omegata написа: | | Здравейте колеги търся някаква документация за този уред при едно мерене се оказа че един кондензатор е останал малко зареден и цъкна и до там уреда си работи но не мога да меря капацитет и темпертура а искам да си го оправя ще съм благодарен за всякакво инфо и схеми ако някой разполага със тях благодаря предварително |
Колега, няма да можеш да си оправиш сам уредчето. Аз имам два такива уреда повредени по същия начин - при мерене на неразредени кондензатори. Някой беше писал тук, че в Конрад имат специализиран сервиз за уреди. Ако намериш телефона на този сервиз, или на магазин на Конрад, обади ми се и на мен, че и аз да си оправя уредите. |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
|
|
 |
|