|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Valentin Draganov Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 30, 2013 18:24 Заглавие: микрофони |
|
|
Не купувайте от този продавач!!! МД-74 -почти всички не работят /при мен 2 от 2 ,a при колегата 15 от 15 броя/.
2.Микрофон тип МДН-66- от купени три броя -отвратителни ,единият само среди,другият като "тенекия от сирене",третия едни "плюещи" баси.Определено бракувана серия спряна от производство.Предупредих колегата за проблема,други колеги си искат възстановяване на сумата за пратка с 15 броя /всички неработещи/.
"Получих съобщение , че микрофоните МД74 неработят и аз взех да проверя как стой въпроса с тях.Микрофоните са чисто нови неотпечатвани и аз не съм ги пробвал.Отпечтъх нов кашон в който има 20бр и ги пробвах на осцилоскоп,оказа се от 20-те работят 9бр.Затова искам да се извиня на всички на които не им работят и за в бъдеще ще ги изпробвам.Още един път се извинявам,вина нямам,но ще знам за напред."- цитат съобщение на продавача.
"Тъй като не отговаряш на лични ще пиша тук
Поръчах си 15 микрофона на стойност 35 лв и нито един не работи.
В обявата никъде не пише че не работят а че продаваш микрофони.
Искам си парите." цитат на miroton форум сандъците.
Очаквах да оттегли обявата,но след като продължава да предлага бракувана стока -в този случай предуреждавам колегите.Нека няма по-вече излъгани!Дано админа не го счете за спам по темата.Лека вечер-Валентин. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 30, 2013 18:40 Заглавие: |
|
|
И кой е "този продавач"?Айде малко по-адекватно!С линк към темата за която говориш.
За този ли става на въпрос?
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=91043
P.S.И понеже си ми писал на ПМ-форумния софтуер НЕ позволява сливане на теми.Копни си текста от тук и го плесни там.След това тази ще я изтрия. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|