|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
arabama Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 31, 2013 13:38 Заглавие: Toshiba L300D повреда |
|
|
Лаптопа го закупих преди 4 г от Метро. Още като го взех и инсталирах у нас, батерията му държеше само 2 часа. Използвах го максимално , почти по 20 часа всеки ден . Един ден докато бях отворил 8 прозореца и си чатих, сам се рестартира и неможа да се стартира повече. В един сервиз ми казаха, че Биос-а се е повредил и модела бил правен за Канада. Само от там съм можел да намеря резервни части Изкарахме го и го програмирахме със същия модел Биос. От тогава не се включва въобще, само индикацията за Wi-Fi премигва и до там.
Къде може да се ремонтира?
Модела е :
Toshiba Satellite L300D - 01N system Unit
PSLC8C - 010N019
Win Vista Nome Premium OEMAct
П.С.
Тази година всичко се разваля около мен. Телевизора ми също се скапа , за 1 месец 2 техники. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
arabama Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 08, 2013 21:56 Заглавие: На части |
|
|
Продавам го на части. Продадени са хард диска, зарядното, рама. Другите части на много ниски цени. Клавиарура за 15 лв, дисплей за 70лв, Multi DVD за 30лв и разни части, говорители за 12 лв двата.
Или всичко за 110лв.[/img] |
|
|
 |
Георги Стоичков Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 08, 2013 22:21 Заглавие: |
|
|
| arabama написа: | | Multi DVD за 30лв |
Нищо против битака, ама само да вметна.че чисто ново такова DVD е 37 лева с 2 години гаранция
За продажби раздела е друг  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|