| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
audiohack Опитен потребител

Регистриран на: 03 Апр 2008 Мнения: 151 Местожителство: Благоевград
|
Пуснато на: Съб Мар 30, 2013 15:26 Заглавие: Samsung LE40A557P2F - bin за EEPROM 24C256 |
|
|
Здравейте!
Търся дъмп за еепрома - LCD TV Samsung LE40A557P2F
main-BN94-01656B
Благодаря! _________________ "Всичко си има обяснение, но човек не може да знае всичко!" |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 31, 2013 20:48 Заглавие: |
|
|
Тази памет се истрива и записва със FF демек празна .След пускане процесора си я инициализира и ако има нужда в сервиз се променят някои дреболии  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 31, 2013 22:03 Заглавие: |
|
|
Ами аз още преди да пусна темата пробвах с празна, но не потегля телевизора. При включване в контакта тръгва захранването директно светодиода под логото свети но подсветка няма, и вместо мелодичен звук при вклчването периодично ме стряска отвратителен дрънч в говорителите
Преди мен някой е сменил кондензаторите в захранването и аз си помислих, че може да се омазала нещо паметта ама май има друго омазано . _________________ "Всичко си има обяснение, но човек не може да знае всичко!" |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 01, 2013 0:26 Заглавие: |
|
|
| audiohack написа: | | мелодичен звук при вклчването |
Не го имай за някаква база това,може да е изключен от менюто _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 02, 2013 16:33 Заглавие: |
|
|
Прикачам все пак дъмпа, може да спести влизане в сервиз на някого.
Иначе правилно ми се въртяха проблеми с паметите но не беше в тях проблема, поне не в енерго-независимите !
Благодаря на участниците в темата, считайте я за приключена. _________________ "Всичко си има обяснение, но човек не може да знае всичко!" |
|
|
 |
|