Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Схема на електронно реле

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
uziiiii
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 10, 2013 9:00    Заглавие: Схема на електронно реле Отговорете с цитат

Здравйте колеги,трябва ми схема на електронно реле, тъй като се изисква комутиращ елемент с голям брой цикли на превключване и висока степен на сигурност на релето,затова мисля че обикновенното механично реле не върши работа.Изискванията са напрежение на оперативната верига 12 V,и максимален ток през работната верига 10 A .Самата схема за която ми трябва релето е за емулатор на EGR клапан на Опел Вектра Б(собствениците на Опели сигурно знаят за какво става въпрос)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 10, 2013 9:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Solid State Relays
ivan_pop
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Апр 10, 2013 20:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Не зная какъв ти е EGR-а и съответно емулатора,ама със обикновено Руско,40А,автомобилно реле става.(ако е това за което аз си мисля)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети