|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Denio Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 23, 2013 23:05 Заглавие: Проблеми с усилвател,изпълнен с STK 4152 |
|
|
Здравейте.
Преди седмица-две ми дадоха някаква стара уредба SONY.И аз реших да използвам усилвателя (със STK 4152 2x30w).Свързах говорители,пуснах......нищо.От говорителите никакъв звук(защото се очаква поне един лек фъскащ звук да се чува като работи) само на два пъти чух един лек пукот от единия говорител и това беше.Вкарах брум на входа......нищо.Единственият проблем за,който мога да се сетя е,че може интегралката да има режими за Mute или Standby но в даташиит не пишеше нищо такова,а на платката пише на едно място,че там трябва да има 7v.А знам,че интегралката си работи защото по рано уредбата си е била,използвана. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 23, 2013 23:19 Заглавие: |
|
|
| Мдааа... Ако ходиш редовно на училище могат да те научат и на много полезни неща. |
|
|
 |
Denio Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 24, 2013 23:18 Заглавие: |
|
|
| В училище не учим такива работи.Но мисля че открих каква е работата.Оказва се ,че вместо 7v има 2v така че ще се мъча да го оправя. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|