|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bellfador Нов потребител

Регистриран на: 16 Мар 2013 Мнения: 1 Местожителство: Sofia / Montana
|
Пуснато на: Съб Мар 16, 2013 13:58 Заглавие: |
|
|
| В женския ад всички мъже са гейове. В мъжкия е същото. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
balushen Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 26, 2013 18:20 Заглавие: |
|
|
- Помощ! Спасете ни! Викнете пожараната, гори ни къщата!!!
- Тихо, скъпа, успокой се! Ще събудиш майка си…
Между приятели:
- Никак не разбирам защо непрекъснато се караш на жена си, а постоянно хвалиш тъща си?
- Защото тъщата беше против нашия брак…
Щирлиц незабележимо премина границата... за това той разбра от сутрешните вестници. |
|
|
 |
sathv Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 06, 2013 23:57 Заглавие: |
|
|
Въпроси от мъжки форум:
Всяко момиче, с което спя забременява. Нещо в мен ли е проблема?
По рано спермата ми излиташе на около метър, а сега само на 20 сантиметра. Уролога в поликлиниката ми каза, че и 20 сантиметра е добро постижение, а при някои и толкова не излита. Така ли е наистина?
Защо при полов акт с моето момиче нещо в нея бълбука? Тя казва, че винаги е било така. Как се лекува това?
След бурен полов акт отидох да се подмия и забелязах, че лявото ми мъдо го няма!! Само дясното беше останало! Пипах, пипах и след около 5 минути то се появи. Къде се беше скрило? Това опасно ли е?
Безпокои ме размера на моя пенис. От 4 години си стои на 14.5 сантиметра и не мърда от там. На 19 години съм. Може ли това да е свързано с това, че не слагам слипове и в най-големият студ?
След мастурбация спермата ми попадна на ръцете. Измих я със сапун. Може ли приятелката ми да забременее, ако я галя по интимните части? Колко живеят сперматозоидите на въздух? За колко време умират без въздух във влагалището?
Моят мъж е на 73 години, а аз съм на 68. Откриха му увеличение на простатата и го лекуват с ‘Простамол уно’. Проблема е , че му се повиши потенцията, а това си е голям проблем за мен! Как да му сваля потенцията и желанието за секс?
Откриха ми херпес на члена. А аз съм още девствен. Откъде се е взел, по дяволите?!
След секс без презерватив с жена ми се появи сърбеж по главичката на члена и леко почервеня. Изследванията нищо не показаха и лекаря ми предписа само лекарство против сърбеж. Да нямам алергия към собствената си жена?
Вчера приятелят ми каза, че не изпитва оргазъм при полов акт с мен. Все пак един път е изпитвал оргазъм с мен, но изпадна в безсъзнание за 4 минути. Защо става така? Да не би да гълта ‘Виагра’ тайно от мен?
Четох, че ако киснеш мъдята в гореща вода си предизвикваш временна стерилност. А ако го правиш в продължение на две седмици то ще си стерилен за половин година. Вярно ли е това?
Добър вечер. Безпокои ме това, че винаги ми е възбуден. И след 10 минути след секс пак ми е станал. Нормално ли е това? И моля не ми давайте адреса си, питам сериозно!
Има ли значение размера на члена за забременяване? Какъв е най-подходящият размер на члена за зачатие на момче, например?
След минет на моя пртньор имам странно усещане на устните си – безчувствени са и леко ме болят, а и също така са станали грапави. Това от минета ли е, от зъбите или от бактериите?
Здравейте! Проблема ми е такъв – кожата на члена ми е малко по-тъмна от кожата на тялото. Как да направя така, че да е със същият цвят? Как се изсветлява кожа на член?
Къде да намеря свестен лекар да ме обреже? Мъж или жена трябва да е?
По време на минет имам само усещане за неприятно гъделичкане. Лекарят ми каза, че има само два изхода – да се обрежа или да прекратя да ми правят минет. Има ли трети изход?
Появи ми се ТАМ странно удебеление. Прилагам снимки и видео (3gp) от телефона ми.
С моя приятел не можем да правим анален секс, защото главичката на члена му е много по-мека от самият член. Как да преодолеем този проблем? Проблема в мен ли е? |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 07, 2013 21:18 Заглавие: |
|
|
Събрали се на голям световен симпозиум по генно инженерство.
Първи се изказал американеца: - На наш голям строителен инженер го затрупа срутил се мост- остана само ръката му. От нея взехме ДНК, създадохме човек десет пъти по-кадърен и десет човека останаха без работа.
Станал японеца: -След аварията във Фокушима загина наш голям машинен инженер, остана само един пръст от ръката му. Създадохме нов, 100 пъти по- кадърен и сто човека останаха без работа.
Станал българина: -Това вашето е нищо. Ние намерихме една пръдня, от нея направихме гъз, направихме гъза премиер и милион и половина останаха без работа... |
|
|
 |
vladiand Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 13, 2013 11:04 Заглавие: |
|
|
Бута си Сизиф камъка нагоре по скалата и като стигне върха той отново се търкулва надолу. И така всичко се повтаря отново и отново. Веднъж отдолу минал Едип и се спрял да погледа малко. Гледал, гледал Едип, но не издържал и попитал Сизиф:
- А бе Сизифе ти защо като качиш този камък горе не го подпреш с друг по-малък камък и да се застопори, за да не се връща пак?
Сизиф погледнал злобно Едип и му казал:
- А ти Едипе що не си е**ш майката !? |
|
|
 |
ludsum Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 15, 2013 13:50 Заглавие: |
|
|
Попитали радио Ереван кой е най-краткият виц.
- Неподкупен митничар – отговорили оттам. |
|
|
 |
Tqnata83 Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 29, 2013 15:26 Заглавие: |
|
|
Група инженери и група служители на отдел ЧР пътували във влак за конференция. Всеки от ЧР си имал билет, докато цялата група инженери пътувала с един единствен билет. От ЧР клатели възмутено глави и тайно се надявали, че наглите инженери най-накрая ще си получат заслуженото.
Изведнъж един от инженерите извикал: ”Кондукторът идва!”. Всички инженери скочили и се скрили в тоалетната. Кондукторът проверил билетите на групата от отдел ЧР. След като видял, че тоалетната е заета, кондукторът почукал и казал: “Билета, моля!”. Един от инженерите промушил билета под вратата и кондукторът продължил нататък по пътя си.
На връщане служителите на отдел ЧР решили да приложат същия номер. Купили си само един билет за цялата група, но останали озадачени, тъй като инженерите не си купили нито един билет. След малко един от инженерите извикал отново: ”Кондукторът идва!”. Цялата група от отдел ЧР моментално се втурнала към тоалетната и се заключили вътре.
Всички инженери спокойно влезнали в другата тоалетна, преди последният от тях да почука на тоалетната, заета от служителите на отдел ЧР и да каже: “Билета, моля!”...
Изводът от тази история?
От ЧР обичат да ползват методите на инженерите, но в действителност не ги разбират. |
|
|
 |
rockabilly Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 01, 2013 16:25 Заглавие: |
|
|
Търся си гадже:
Висока, добре сложена жена с добри
намерения, която може да готви пилешки
крака, оценяваща доброто чу
вство за хумор, класическата музика и пор
кане без да го приема твърде на сериозно.
Но, моля, чети само редове 1, 3 и 5!и ако се навиеш се обади.... _________________ лубриканти |
|
|
 |
gecatabg Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 01, 2013 23:18 Заглавие: |
|
|
Какъв по-хубав начин да те успокоят, когато видиш, че парите ти ги няма в сметката :
Клиент в банката с треперещ глас:
- И какво, всичките ми пари са изчезнали?
Касиерката, усмихнато:
- Ама как ще изчезнат безследно! Просто сега са в някой друг... _________________ Българският Футболен Форум
filmi online
шофьорски курсове София |
|
|
 |
voilaislington Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 16, 2013 21:18 Заглавие: |
|
|
Отива гъзар да си купува последен модел BMW:
102-годишен старец решил да се жени за две години по-младата си съседка. Отива той в църквата да уговори датата с попа. Попът му казва:
- Не мога тази седмица, ела другата и ще ви приема с булката.
- Хм, дядо попе, другата се жени татко, не мога.
Попът доста се стреснал, но отвърнал:
- Еми, чадо, ела по-другата, пак ще съм свободен.
- Нееее, дядо попе, по-другата ще се жени дядо ми.
Попът вече едвам сдържайки го попитал:
- Абе какво е това вашето семейство, какви са тия сватби? Как така дядо ти ще се жени?
- Ми и той не иска, ама техните го карат! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|