|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lifemax Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 22, 2013 4:29 Заглавие: Помощ при избора на лаптоп |
|
|
Здравейте!
Търся да си закупя, лаптоп до 1400 лева. Но не разбирам от марки и модели на лаптопи, не ги знам кой е качествен кой не е. За това ви моля да ме посаветвате поне за някоя марка която е по надежна и ще ползвам лаптопа в дългосрочие. Ако има някои с лични наблюдения за лаптопа си как се държи ще се радвам да го чуя за да може да ме наклони към дадена марка поне. Лаптопа ще се използва за софтуери, няма ад се играят игри и тем подобни най-много да се гледа някое филмче. Гледах тук - http://toplaptop.bg/ има готини предложения. Какво ще кажете? _________________ *********
Всекидневен хороскоп от astrodata.bg
Най-новите лаптопи в toplaptop.bg
Последната промяна е направена от lifemax на Вто Юни 04, 2013 8:08; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zaioristu Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 22, 2013 9:58 Заглавие: |
|
|
asus, toshiba _________________ Иес ъфкорс |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 22, 2013 14:14 Заглавие: |
|
|
Прочети из компътърните форуми, там е предъвкано.
Отиваш магазина, купуваш каквото ти хареса и това е. След като не знаеш какви параметри те интересуват. Като го потракаш някоя година, ще се понаучуиш и евентуално ще се ориентираш какво ти трябва.
Трябва ли да го ползваш на път или купуваш само заради модата? Настолен компютър с доста по-добри параметри е примерно наполовина спрямо лаптоп. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|