| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rumkata1990 Опитен потребител

Регистриран на: 01 Юли 2009 Мнения: 185 Местожителство: Г.Оряховица/В.Търново
|
Пуснато на: Пон Юни 10, 2013 23:09 Заглавие: Въпрос за Toshiba Satellite A200-1IZ |
|
|
| Здравейте, отскоро имам този лаптоп и имам малък проблем с датчика, който отчита нивото на износване на батерията - показва ми винаги 0%. Така си показва и на износени и на нови батерии. Като сложих батерията на лаптопа на един приятел който е L500 и си показва реално нивото на износване на едната ми батерия беше на 60%, а другата ми е на 9%. Има ли начин да се отстрани проблема. Знам, че е бял кахър, но все пак... Програмата с която я гледам и на двата лаптопа е AIDA64 Extreme Edition. Пробвал съм с друга, но и с нея същата работа. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 11, 2013 0:02 Заглавие: |
|
|
Възможно е при твоя модел това изобщо да не е заложено като функционалност.
Ако ти се занимава;) Намираш схемите и на двата лаптопа и сравняваш. |
|
|
 |
Techmaniac Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 11, 2013 9:53 Заглавие: Re: Въпрос за Toshiba Satellite A200-1IZ |
|
|
| rumkata1990 написа: | | ...AIDA64 Extreme Edition. Пробвал съм с друга, но и с нея същата работа. |
С windows mobility center пробва ли !?
 |
|
|
 |
rumkata1990 Опитен потребител

Регистриран на: 01 Юли 2009 Мнения: 185 Местожителство: Г.Оряховица/В.Търново
|
Пуснато на: Чет Юни 13, 2013 11:17 Заглавие: Re: Въпрос за Toshiba Satellite A200-1IZ |
|
|
| В windows mobility center ми изписва както долу на иконката на батерията до 98% е заредена. Долу на иконката ми пише plugged in, not charging. От тези опции нищо няма за ниво на износване. |
|
|
 |
|