| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
LZ10 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 27, 2013 19:44 Заглавие: Изработка на лицев панел |
|
|
Здравейте,
Знае някой къде изработват лицеви панели за електронна апаратура?
Извършва ли се боядисване с цвят по желание, изработка на ситопечат, или гравиране на надписи, проекта в какъв вид да е, ориентировъчни цени?
Ще съм благодарен поне на ориентировъчна информация, още по-добре, от колеги, които вече са ползвали такава услуга.
Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
todortv Опитен потребител

|
|
|
 |
LZ10 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 28, 2013 9:45 Заглавие: |
|
|
http://www.taurus93.com/
Тук изработват лицеви панели от поликарбонатно фолоио. А мен ме интересува оформление върху алуминиева ламариа - боядисване, ситопечат или гравиране. |
|
|
 |
Fender_str Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 29, 2013 19:12 Заглавие: |
|
|
Според зависи с каква големина ще е лицевия панел, може да попиташ където правят табелки за врати, асансьорни табла и т.н. _________________ "Правила на форума:
В заглавието на темата излагайте същността на проблема си, а не дълбочината на вашите страдания. "  |
|
|
 |
Edesign Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 30, 2013 11:54 Заглавие: |
|
|
Относно рязане - навсякъде където предлагат лазерно рязане. В София има стотици фирми.
Ако ще се гравира, а и на рутер може да се отреже - почти всяка рекламна къща. Пак фирми колкото искаш.
Относно ситопечат пак навсякъде дори където правят визитки.
Всичкото това събрано в едно не се сещам. Лошото е, че ако става въпрос за 1 бройка цените са гранде --> ако имаш повече от два цвята и размер до А4 само за ситото сигурно над 100 лв. Относно рязането зависи от големината но е евтино. И лошото е, че за една бройка не знам колко биха се навили. Казвам го защото само за да настроиш машината за гравиране на тази една бройка ще отнеме време колкото за производството на няколко детайла, които си вървят в серия и поради това или ще ти предложат голяма цена или просто ще откажат. _________________ www.epd.hit.bg - хоби и професионална електроника |
|
|
 |
LZ10 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 30, 2013 18:17 Заглавие: |
|
|
Благодаря на отзовалите се!
Ще преценя как да действам според цените. |
|