| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tremors Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 03, 2013 10:58 Заглавие: Домашно кино LG HT762PZ няма звук |
|
|
Здравейте,
притежавам система за домашно кино LG HT762PZ която загуби звука си както на колоните така и на скарта. Не е в гаранция и не съм го носил на специализиран сервиз. Успях да намеря схема на подобния на него LG HT762TZ, на испански. Звуковото стъпало е реалзирано с дигиталния аудио процесор PS9830B.
Моля, ако някой има опит с подобни устройства да сподели мнение. Дали се налага смяна на чипа или причината в сервизното меню.
Мерси предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Gioko81 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 03, 2013 17:46 Заглавие: |
|
|
| Не би трябвало да има звук на скарта щом е система за домашно кино.Измери ли дали имаш захранване на крайните стъпала?Имах такъв случай с един Panasonic и се оказа че и трите чипа бяха заминали. |
|
|
 |
tremors Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 04, 2013 11:04 Заглавие: Домашно кино LG HT762PZ няма звук |
|
|
Благодаря за отговора, прегледах схемата на скарта, наистина крачетата за аудио изходите (1 и 3) са дадени на маса. Не съм ползвал досега скарта и това ме подлъга.
Ще проверя захранванията на крайните стъпала, които при мен са 4 бр. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 04, 2013 15:56 Заглавие: |
|
|
Ориентирай се към близкия сервиз! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|