Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся firmware за TV LCD NEO TF-3207

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mteddy
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 16, 2013 17:29    Заглавие: Търся firmware за TV LCD NEO TF-3207 Отговорете с цитат

шаси: tango main b/d
CPU: PW218-10, 24c256, EN29LV800BT
Видео декодер: TW9919
Звук: MSP4410K, TDA7262
HDMI: MST3388M
TXT: SDA5550M, M27W101, CS18LV20483DC, 24c16
Tuner и 2 бр. СКАРТ на допълнителна платка.
Не реагира на бутони и RC.
Светва със снеговалеж и надпис: "System was booted as abnormally. Connect again 10 seconds after shut of AC power. System can be initialized."
E този съвет не помага в случая.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 16, 2013 17:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Хихи,къде те сърбяло,изплю камъчето... Twisted Evil
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?p=416102
и оттам тук-
http://forum.bojilov.com/viewtopic.php?f=5&t=245
Ми човека тук(sapior) си ги получи нещата без да цака нито една стотинка в иначе платения ми сайт и после чак реши да се присъедини към нас без никой да го е натискал.Ти обаче като по-тарикат рече да си направиш 4-5регистрации при мене,от Стоян стана на Димо,после и емигрант стана,steoinst,mteddy и кви ли още не никове бяха,после взе да остроумничиш е да ме питаш "дали наистина съм бил сигурен че сайта е платен?"...Можеше просто по човешки да ме попиташ че там има нещо дето ти трябва ама не ти се плаща,закъсал си с парите,нямаш,гладен,беден-и щеше да си го получиш! Idea И закво се криеш като мишка и представяш за други?Щот не мога да ти видя IPто и тук и там ли??Та докато беше Димо Арнаудов-и приятели казваше че имаш там,беше дочул от тях че сайта бил много полезен и си решил да се регистрираш затова...Смех...Тук възниква резонния въпрос-като си имал приятели там що не ти свалиха рарчето и да ти го пратят?Аман от хора дето мислят ближния за дебил.Да ти е идвало на акъла че има едно нещо дето му се вика HTTP referer и виждам и IP и от коя тема тук напираш да влезеш там?
Спасявай се-пиши и бриши сега та да ти дойде акъла,щот проблема се решава за десет секунди без никакви флашове и глупости...Щом съм дал публичен линк към нещо,значи може да си го получи всеки колега след като попита по човешки без да се прави на хитър.
Айде да имаме малко повече доблест и да си седим зад имената и никовете.И айде да имаме малко повече уважение към интелектуалния труд на хората и това че някой се е потрудил да направи някакво нагледно помагало с обяснения какво и как трябва да се пипне че да се оправи проблема.И да не се опитваме със селски тарикатлъци да заобикаляме ограниченията които са поставени.И без това тия които съграждат нещо полезно останаха една шепа народ,а консуматорите и паразитиращите по сайтовете-хиляди...
И ако сега въпреки това ти поведение реша да ти помогна,кой от всичките акаунти от това шизофренично разпеторение на личността трябва да удобря?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mteddy
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 17, 2013 9:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Чакай малко. Много си ми ги написал и не разбирам всичко. С "Mteddy" съм се регистрирал преди има най-малко половин година. И "Нищо".
Линка за neo 3207 го видях, но не съм сигурен дали за едно и също става дума, макар приликите да са повече от разликите. Просто шасито при мен изглежда различно от снимките, които видях за този модел (3207 - само цифри); регистрирах се като "Steonist", но и в двата случая не получих мейл за активация както пише на сайта. Може би защото съм дал един и същ адрес и в двата случая. И този сайт http://forum.bojilov.com/ не съм го свързал с теб, може би защото не съм се замислил Embarassed
Личност, човек или каквото и да е там под името Димо Арнаудов не познавам. Не съм и молил никого да помага, сваля, хаква и там още как се казва, тъй като нямам такива познати. Имам приятели, които ми помагат в други области и по друг начин. Но както и да е, не се засягам от определенията, които даваш по мой адрес.
Ако искаш да помогнеш "Steonist" е добре. Ако не, има два начина: (като във вица) или ще го измисля какво да се направи, или ще се бракува телевизора и на боклука. В 1-вия добре, но във 2-рия .... "Светът се пълни с боклуци"
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 17, 2013 9:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
С "Mteddy" съм се регистрирал преди има най-малко половин година.

Половин година в твоя свят явно минава доста бърже Laughing -
Цитат:
mteddy Регистриран на: Чет Юли 11, 2013 5:46 pm

stanchev_d Регистриран на: Пет Юли 12, 2013 9:23 pm Пет Юли 12, 2013 9:23 pm

emigranta33 Регистриран на: Чет Юли 11, 2013 9:08 am Чет Юли 11, 2013 9:08 am

steonist Регистриран на: Сря Юли 10, 2013 4:35 pm

Това са все твои никове.

Цитат:
Личност, човек или каквото и да е там под името Димо Арнаудов не познавам.

Как да я познаваш тази личност като тя е плод на въображението ти!?В скайпа си си го писал и като Dimo Sanches. Laughing

Цитат:
И този сайт http://forum.bojilov.com/ не съм го свързал с теб, може би защото не съм се замислил

Ох,то много сложно да се сетим чий е сайта като видим името на домейна,като го видим и че е плеснат въпросния линк в мой пост...Като не си се сетил че е мой що дойде на пощата?
Усещаш ли че колкото повече се опитваш да се оправдаваш-толкова повече се оплиташ!?И кой въобще ти е изисквал някакви оправдания!?Казах ти точно и ясно-поискай и ще ти се даде,хлопай и ще ти се отвори...От никой никаква техническа информация не съм скрил досега,когато ми я е поискал.Ако има някой такъв-който е питал,можал съм,ама не съм му помогнал-нека вдигне ръчичка-сега е момента.Ама не и да се опитва да се заобикаля по този тарикатски начин...
Няма да коментирам и колко е глупаво да седиш една седмица да наобикаляш сайта,кат куче пред кланница и да се чудиш как да се умъкнеш вътре незабелязано.Напъна ти е от 10ти,днес е вече 17ти...
Айде този дебат да свърши дотук...И ника там ще ти е друг-тоя с който се знаем от години и е удобрен още когато си пуснал темата.Ама някой трябва да погледне,да пробва,пък те и много никове...Не е лесна работа. Laughing

P.S.И малко общи приказки,които не се отнасят специално за тебе породени от това-
Цитат:
съм се регистрирал преди има най-малко половин година. И "Нищо".

И от факта че гледам че бая хора се регистрират при мене от известно време насам.
Не знам и какво очакваш да стане!?Сайта е частен,личен,платен и от типа "затворено общество".
-Който ни трябва там си го каним и придърпваме.
-Който е колега и не е поканен,но е попитал че желае да участва и е съгласен с условията при нас такива каквито са-е добре дошъл.

-Който колега му е дотрябвало нещо пуснато в публичен линк,но не желае да участва за постоянно-е питал и си го е и получил.
Общо взето линкове към там и гледам да НЕ давам,освен в определени случаи когато това е най-лесния и удобен начин да се помогне на някой.Примерно като в случая-тема и с файлове и с постове,която нито е лесно,нито удобно да се събере в синтезиран вид цялата информация и да се изпрати на някой,а ако се разцепят нещата и се губи смисъла и става безполезна.Както и при фирмена конфиденциална информация-няма да тръгна да пращам по пощите 100МБ нещо,дето вече един път преди години съм си направил труда да го качвам.Още по-малко пък да го качвам публично да може да го сваля Грую.То си има кое да е публично и в нашия файлообменник и кое да е скрито.В крайна сметка голяма част от хората имаме и някакви договорености с гар.вериги,така че се радвайте че има още някой който въобще споделя.
Но не намирам за нормално всеки дето и щото види линкче да рече да се регистрира там и да почне да дърпа смело всичко което види пред погледа си,ей така да има.Включително и документация за телевизори,които сигурно никога не е виждал през живота си.Примерно някой американски телевизор,несъвместим с нашите стандарти,качено по погрешка и от който сигурно няма нито една бройка в БГ.Щото това е българската практика-да се регистрираме и да смучем кат пиявици,докато може.Плюшкиновска история....

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mteddy
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 17, 2013 11:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Айде този дебат да свърши дотук..

OK. По-правилно е да се работи, а не да се "чеше" клавиатурата.
Цитат:
В скайпа си си го писал и като Dimo Sanches

Добро предположение! Очаквам да ми изпратиш цялата ми контакт листа на Skype. Ako го можеш е добре, аз съм любопитен.
Цитат:
И ника там ще ти е друг-тоя с който се знаем от години и е удобрен още когато си пуснал темата.
Да разбирам ли, че трябва да е "Mteddy"? Чакам мейл.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 17, 2013 11:36    Заглавие: Отговорете с цитат

mteddy написа:
По-правилно е да се работи, а не да се "чеше" клавиатурата.

Цитат:
Да разбирам ли, че трябва да е "Mteddy"? Чакам мейл.

Ай не ме учи кое е по-правилно.Аз мойта работа съм си я свършил още снощи кат пусна темата и информацията си те чака.Да дойда с файла и да ти разпечатам темата и да ти ги поднеса на тепсия у вас ли?Като те мързи да си изпробваш всичките никове-то много сложно да заходиш и да видиш кой е последният новодошъл потребител... Laughing

Цитат:
Цитат:
Dimo Sanches

Добро предположение! Очаквам да ми изпратиш цялата ми контакт листа на Skype. Ako го можеш е добре, аз съм любопитен.

Добро я! Twisted Evil И да го можем-няма да го направим щото има граница от която насетне нещата стават злоумишлени и опират до лично пространство.Има си както вече казах IPта и куп други неща по които с малко акъл,както виждаш не е трудно човек да бъде изловен като мишкува.В основни линии доста хора и тук пишат под 2-3ника,често сами си и пишат и отговарят. Confused И често с колегите модератори го виждаме това поведение.Това че на някой му не е направена забележка за подобно нещо още не значи че не сме го забелязали.Не знам защо голяма част от потребителите в интернет си мислят че едва ли не са анонимни.Един авер специалист по мрежи казваше че като влезеш в някой сайт само с едно кликване и вече си оставил лека и нежна следа като крак на слон в кутийка майонеза. Twisted Evil
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети