| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joro66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 02, 2013 15:44 Заглавие: Издирвам магазин в Бургас. |
|
|
Имам нужда от автомобилни конектори AMP и ровейки се из нета, попаднах на този сайт:
http://www.tme.eu/bg/katalog/#search=AMP-0-0282080&s_field=accuracy&s_order=DESC&id_category=33&page=1
Обадих им се да питам за представителство в Бургас, но човека с който говорих (с чужд акцент) ми каза, че знаел името само на собственика или отговорника на магазина тук - Тодор Казаков и толкова. Ни улица, ни име на магазин не можа да ми каже Някой да знае случайно къде се намира този магазин ли е, склад ли е...? _________________ Висшето образование и алкохола на никого не прощават. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 02, 2013 16:32 Заглавие: |
|
|
Нещо ми говори това Казаков да не е на Омегата собственика, я се обади на този телефон 056 816499, а и да не е той що не отидеш там да провериш за конектор, даже и да нямат работят с доставка.
Магазина се намира зад новата поща втората пряка в дясно идвайки откъм центъра. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 02, 2013 16:34 Заглавие: |
|
|
И в Елимекс може да имат Виж. Аз съм си купувал от Фарнел. |
|
|
 |
joro66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 02, 2013 20:56 Заглавие: |
|
|
Да, омегата я знам, ще проверя. Пък за Елимекса не предполагах, че може да предлагат. Дано имат в наличност. _________________ Висшето образование и алкохола на никого не прощават. |
|
|
 |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Пет Авг 02, 2013 21:12 Заглавие: |
|
|
Не... Жоро, собственика на на "Омега" се казва Живко. Остана само тоя зад старата поща от около година. Там работят баща му, сестра му ...и едно момче. _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |
tedo_kinta Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 17, 2013 22:35 Заглавие: |
|
|
Елимекс предлагат такива конектори, но едва ли ще уцелиш да ги има налични, в Плевенския им магазин веднъж бях мярнал 4 пинови, но ако си поръчаш от сайта им ги доставят до 10 работни дни, а ако ги имат на склад пристигат до 3-4 дена(тия от линка ги има) и ти се обаждат като дойдат. Пазарил съм 5-6 пъти така от тях. _________________ Журналистите замерват, ние измерваме.
|
|
 |
|