|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
maximall1974 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 08, 2013 13:42 Заглавие: Проблем ТВ Велико Търново 5115 - пищи! |
|
|
Здравейте! Моля за малко помощ - телевизора тъщата искаше да го хвърли, ама мене сърце ми не даде и си го взех, за да го оправя. При включване не показва картина и няма звук от тонколоната:
http://vbox7.com/play:5d467c4096
... ама почва страхотно да пищи. Имам някакви познания по електроника, елементарни. Навремето завърших ТМТ Тенчо Хубенов в Хасково, но не съм работил и секунда по тази професия и съответно доста съм забравил. Съдба! Но ми е хоби и ще ми е приятно да стартирам тая стара машина.
Помагайте, моля! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 08, 2013 13:45 Заглавие: |
|
|
С какво да ти помогнем???Да го занесем на сервиз вместо теб ли??Щот друга помощ не виждам каква може да ти се даде.Тук НЕ е начално училище за АБВ на телевизионната техника,откъде накъде върви тока и блоковото устройство на телевизора!Винаги ми е било чудно що за далеч по-груби и елементарни дейности като една подстрижка примерно ходите на бръснарин,а не се клъцате сами с лозарската нойца!?Ама като опре дума за техника всеки почва да се изживява като голям специалист,па препаше фазомери и отвертки,па почне писателска дейност по форумите,па почне да си спомня кво и кога бил учил...Айде сека жаба да си знае гьола... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|