|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
maximall1974 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 08, 2013 14:51 Заглавие: Проблем ТВ Велико Търново 5115 - пищи! 2 |
|
|
Ще бъда кратък, поради негативното отношение на Bojilov ( Явно съм се заблудил, че това е форум за взаимопомощ!) ТВ Велико Търново при включване няма картина и звук, ама пищи здраво и то не от високоговорителя. Ето клип:
http://vbox7.com/play:5d467c4096
Ако някой иска, да сподели мнение!
П.С. Специално за Bojilov - Bojilov, още от даскал Цоков знам, че не се нарича "фазомер", а "фазопоказател". Ти какво и мериш на фазата? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 08, 2013 15:09 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Явно съм се заблудил, че това е форум за взаимопомощ! |
Тая плоча за взаимопомощта сме я слушали,слушали,слушалиии и отдавна се изтърка...Както викаше Батето-"смени плочата,мини на ДВД". И кое му е ВЗАИМОпомощта на това че си се домъкнал тук да ревeш че ти е изгоряло нещо вкъщи и ти се свиди да дадеш 20лв. на техник???
Никой не е длъжен да ти чете неграмотните глупости!Форума е за съвсем друго!Има достатъчно други места в мрежата за начално ограмотяване,има и цяла енциклопедия в руския Монитор с обяснения поблочно кой блок в телевизора как работи и закво служи..Това е за всеки койт иска да се учи на начална грамотност в телевизионните ремонти.
Има и достатъчно форуми от сорта на "Направи си сам" за домашно ручкащи и ровичкащи.Този НЕ Е такъв!!!
За пускане отново на тема,която вече е била затворена веднъж от модератор получаваш официално предупреждение!Когато си се регистрирал тук си се съгласил да се съобразяваш с правилата тук и с решенията на модераторския екип,такива каквито са!Тук никой с нищо не ти е длъжен,още по-малко пък да те учи!!!
P.S.И ай да не си ти човека който ще ме пита какво меря! Преди да сочиш сламката,вади гредата!!!Щот се излагаш,ама много,ама кат кифладжия...Той не може да си изпише модела правилно(при това на два пъти),ама тръгнал да философства! Айде нема нужда!!! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|