Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

автоусилвател Pioneer GM 3000

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DukeNukem
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 09, 2013 23:25    Заглавие: автоусилвател Pioneer GM 3000 Отговорете с цитат

усилвателя има проблем... Превключвателя (или там както се казва въртулката ) дето избираш на колко канала да работи усилвателя е прецакан. върти се на 360* Успях да изкарам звyк само от B ляв , ама доста накривявяше. въпроса ми е Ако го махна от платката, как да направя мост на неговото място , усилвателя да работи на два канала?
Купих го от заложна. Два бушона му бяха изгоряли. Свързах му ACC + след контакт, Remote control синия кабел от CD-то, директен + от акумулатора и минуса на усилвателя към купето на колата (свързах го на по-дебела ламарина. Перфектно зачистех павърхността...Кабела до усилвателя е 1м дълаг. )

Po temata: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=1197625

----------------------------------------------

извинявам се че пращам препратка към друг форум,ама там съм писал по темата и съм качил снимки.... а тук не знам как става...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
hidrazin
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Казанлък

МнениеПуснато на: Съб Авг 10, 2013 0:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Върни го в заложната или отиди в някой близък сервиз. Там ще ти оправят въртулката и евентуално няма да накривява. Shocked
Върнете се в началото
DukeNukem
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 10, 2013 7:40    Заглавие: Отговорете с цитат

В моя град има един сервиз и те ме одрязаха. Вече не правели усилватели. А заложната къща е на светлинни години от тука и не си струва да ходя до там... Накрая ще го оставя в мазето да одлежава
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Авг 10, 2013 9:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Да бе, за 100 мнения не се научи, а и теми сме сложили навсякъде отгоре.

Има и други сервизи. Като купуваш нещо за без пари от неподходящо място трябва да си наясно и с рисковете.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
DukeNukem
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 10, 2013 16:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Усилвателя наистина го взех евтино, на риск. Ама като изкара звук и имам надежди за него. Това го нарекох "въртулка" ,защото не знам как се казва.. Превключвател? Има три степени. Усилвателя да работи на 2,3 или 4 канала. Обаче е развалено и се върти на 360 градуса... Като го въртя и успях да изкарам звук от единия канал. Крачетата му са споени към няколко писти.. Следователно на всяка от трите степени свързва различни писти и така усилвателя преминава в друг режим на работа. Въпроса ми е кои писти да свържа така че усилвателя да работи на два канала?
Върнете се в началото
DukeNukem
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 10, 2013 18:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Ха....Каде ми е попаднала темата. Явно в тоя форум няма да намеря помощ.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

.....ротационен ключ Twisted Evil
на някои да му се намира схема че намирам само за gm 3000 т
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Авг 10, 2013 19:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Отгоре има едни теми.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети