Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

продавам, заменям, предлагам.

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
EU_BG_akademika
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 11, 2013 8:13    Заглавие: продавам, заменям, предлагам. Отговорете с цитат

Здравйте колеги, преди 6 месеца наследих от дядото, една сериозна камара оптико-електроника.
Дядото беше физик-оптик, монтирал и поддържал телескопите на Роженската и Авренската обсерватории, работил към БАН, а след пенсионирането си, правеше трихинелоскопи за кланницте........
Та в неговата 60 годишна активна дейност като оптик е събрал тук, в къщи завидни неща които са съвсем безполезни за мен....
Има мироскопи, лещи, окуляри, обективи, фотоапарати, увеличители и бог знае още какво, има също платки съпротивления, диоди, светодиоди и други в всевъзможни джаджи.
Съвсем повърхностен преглед на състоянието на нещата, може да се види тук, http://dox.bg/files/dw?a=dc5f100fb7 снимките са само отгоре, но това са камари от части, които дори не съм разбутвал, да търся или видя нещо.
Нещата се намират в София.
Сега по същество:
Предлагам някой компетен човек да прегледа и прецени какво може да се продаде, да го отнесе, да се заеме с продажбата като си задържа 20% от постъпленията. Освен това ще може да си вземе за лична употреба неща които биха му влезли в работа, но нямат особенна стойност.
Аз си оставям инструментите, винтове болтове и гайки и ако излезе още нещо което да си харесам, всичко друго пускам в оборот.
И ако някой реши, че е намерил далавера и ще ми се обажда с намеринието да ме лъже, нека да си спести този труд, не съм до там наивен.
Очаквам предложения тук или на лични, телефон ще дам, когато преценя, че имам насреща си сериозен човек. Моля кандидатите да се представят с 5-6 изречения, в смисъл на възраст, професия, специалност, и занимание към момента.
По цял ден съм си в къщи, работя на компютър, но след 25-ти заминавам по риболов и почивка и ще се върна към края на октомври.
Това е моето предложение към този форум, то е в груб вид, но ще уточняваме конктретно нещата с избраният кандидат.
bdimov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pazardjik

МнениеПуснато на: Нед Авг 11, 2013 10:07    Заглавие: Re: продавам, заменям, предлагам. Отговорете с цитат

Нищо лично пич но явно не си прочел правилата за пускане на обяви тук и темата ти почти на 100% ще бъде изтрита Smile
Иначе колкото до нещата, продаваш пробвай да ги пуснеш в някаква тема в "направи си сам" форума ( макар че там няма раздел купува/продава ). Там има едни хора, които си правят проектори ( да си гледат филмчета вкъщи ) и поне аз съм останал с впечатлението че търсят оптики разни-безобразни Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети