Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся аналог на транзистор

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
erolchy
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 11, 2013 16:55    Заглавие: Търся аналог на транзистор Отговорете с цитат

Здравейте, търся заместител на STGW30NC60WD тъй като не успях да намеря такъв в България, на едно място ми казаха че могат да ми намерят заместител но цената му щяла да бъде 12лв и така и не ми казаха какъв му е номера на транзистора за да го потърся на друго място, на по ниска цена че това ми идва малко скъпичко.
Благодаря!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Нед Авг 11, 2013 17:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Цената си е нормална за такъв транзистор. Във Фарнел също го има.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
erolchy
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 11, 2013 17:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 13, 2013 17:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи кво-ти си сакат да си отвориш и прочетеш даташийта и със всичките си "радио-телевизионо-машинно-технико-инджинерни" специалности дето си ги накичил в профила си неграмотен да се определиш по параметрите писани в него аналог???Ама те в магазина да ти го били казали пък ти да си го търсиш отдругъде по-евтино?Аман от див селски тарикатлък и ганювщина...
Такива като тебе ако знайш как ги обичам!!! Twisted Evil Може би са длъжни да те ограмотят в магазина??Безплатни уроци по полупроводникова техника не щеш ли???
Мога да предложа оригиналния нов.И не-не е по-евтин от писаните по-горе цени...

P.S.И като още един път ми обясниш на ПМ къде да се бъркам и къде не-ще заминеш към бан-листата.... Evil or Very Mad Имааал бил диплумъ.И даташийт също имал.Мъ не знаял.Ми толкова я и имаш тогава...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети