|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ji4ko Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 21, 2013 7:57 Заглавие: Проблем с осветлението на хладилник Indesit TAAN 2 |
|
|
Здравейте,
осветлението на хладилната камера на въпросния хладилник не работи. Купих втора крушка, с която да пробвам, но тя също не работи. Чудех се дали има някъде предпазител само за крушката или може би друг проблем. Засега не успявам да намеря сервизна документация за този модел за да ме ориентира какво да търся. Ще съм благодарен ако ме упътите къде евентуално може да е проблема.
Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
jjjjjk Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 21, 2013 16:14 Заглавие: |
|
|
Жичко, ще ме бият, ако те подведа, но веригата на лампа в хладилници, с които аз съм се занимавал е точно 2 проводника и един ключ, на който положението включено му е при отворена врата. Дали има достъп до проводничетата е друг въпрос. Много вероятно ми се вижда да е ключето.
Но щом питаш за сервизно упътване за лампа с 2 проводничета, по-добре занеси хладилника на техник, в сервиз, където да ти подменят каквото трябва, за да не стане някоя беля. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 22, 2013 17:39 Заглавие: |
|
|
А кат сменя крушката-четирима колеги дето да въртят масата като в оня виц за полицаите нямаше ли??Задължително трябва сервизен мануал за да се разбере що не свети една крушка.Ако не стане-задължително трябва да се пробва и влизане в сервизен режим и презапис на дъмпа.
Повикай техник или някой който поне малко разбира от елементарна електротехника!! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|