| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
amikus Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 28, 2013 19:38 Заглавие: HP Pavilion G6 проблем със звука. |
|
|
HP Pavilion G6
Model G6-1206 EU
Здравейте както си работеше звука започна да заглъхва стана много слаб и сега се чува слабо само от десният говорител.На слушалки работи перфектно.Не е изпускан удрян или прочие.Моля за съвет софтуерен ли е проблема или хардуерен?За проба преинсталирах звуковите драйвери без ефект.С уин 8 е ако има някакво значение.Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
alfa Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 28, 2013 21:17 Заглавие: |
|
|
| По твоето описание проблемът е хардуерен. За да се увериш - чрез System Restore върни компютъра към състояние от доста по-ранна дата - ако е хардуерен проблемът би трябвало да го има и с по-ранните настройки. Систем рестора има и undo- тоест накрая на упражнението може да превъртиш към сегашните настройки |
|
|
 |
amikus Нов потребител

|
|
|
 |
alfa Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 28, 2013 21:38 Заглавие: |
|
|
Изглеждат ми неприложими в твоя случай - ти имаш звук, макар и доста слаб. Без отваряне май няма да се размине.
Я кажи ако га спреш и го оставиш да си почине дали няма временно да се оправи. Варианта на НР експерта от вторият пост пробва ли? |
|
|
 |
amikus Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 28, 2013 22:36 Заглавие: re |
|
|
| Пробвах и вариянта на тоя пич и го бях оставил без батерия и ток цял ден ефекта нулев.Нещо немога да схвана ако е проблем с аудиото не би трябвало да имам звук на слушалки да се е издънил говорителя ме съмнява защото не го пускам на макс много странна история. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 29, 2013 6:56 Заглавие: Re: re |
|
|
| amikus написа: | | Нещо немога да схвана ако е проблем с аудиото не би трябвало да имам звук на слушалки да се е издънил говорителя ме съмнява защото не го пускам на макс много странна история. |
Не е вярно.Звука за слушалките и за говорителите идва от различни места .Когато слушалките се включат в женската букса се укъсява една пластина ,която превключва звука .С други думи не е като при уредбите и други такива .Звука за говорителите НЕ минава през жака за слушалките.Говорителите си дефектират и когато звука не е на мах.Моя съвет е да се занесе в сервиз защото разглобяването не е проста работа и после да не се окаже,че няма и картинка. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|