| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pe6oslav Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 12, 2013 18:51 Заглавие: |
|
|
Философията не е голяма и без схема.
Като видиш кой е процесора PCA84Cxxx (CTVxxx) по неговия Datasheet или схеми на телевизори с такъв е достатъчно да се ориентираш кой извод за какво е.
След това по схемата на Електрона (ако е нужна ) действаш. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
pe6oslav Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 12, 2013 18:58 Заглавие: |
|
|
След това по схемата на Електрона (ако е нужна ) действаш.[/quote]
Ами голямо ровене и заничане ще падне.Като последен вариант ще го оставя да гледам по даташийта на процесора... дано все пак някой да има схема за свързване.Мислех след работа да го слагам, но като видях каква е работата и се отказах а и съм доста изморен за главоблъсканици 
Последната промяна е направена от pe6oslav на Чет Сеп 12, 2013 19:18; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 12, 2013 19:02 Заглавие: |
|
|
Ти кво искаш-някой да е хване за ръчичка и да ти каже-"тая жичка-тук,оная-там"?Колко голямо ровене ще падне?Не можем да вържем оперативните регулировки ли??Пет жици на кръст...
Кат не разбираш-има сервизи-където ще ти го вържат...
И си коргирай поста!НЕ се отговаря с този бутон! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |
pe6oslav Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 12, 2013 19:24 Заглавие: |
|
|
Извинявам се Божилов ако съм нарушил спокойствието ви във форума.Нито съм казвал някой да ме хваща за ръката и да ми казва нито пък сте на ясно колко разбирам.Просто щеше да ми е много по лесно, както казах изморен съм от работа а и нямам кой знае колко време.И все пак някой ако разполага с схема да ми я пусне ако не е мисля е излишно да ми пишат постове и едва ли не да ми се карат, написал съм достатъчно ясно и конкретно какво ми трябва и какво търся.Благодаря  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 12, 2013 19:49 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | нито пък сте на ясно колко разбирам |
Не се изисква особен интелект за да се сети човек за грамотността ти.Особено при положение че не можеш да си вържеш пет жици...
Кое не е ясно-как се вързва оперативна регулировка ли??Как се вързват напреженията за тунера ли?То много сложно.А кат не ти е ясно-има една камара Goldstar-и,Vestel-и и Formenti с тия процесори.Квот има неясно-гледа се по схемата как е направено там и за кво служи и се навързва.Ама да седне някой тук да те води за ръчичка-нема да стане.Нещо си объркал форума!Тук мързела не се толерира!
А кат си изморен-почини си.Аз тва не мога да разбера-що българина като има някой почивен ден или свободно време-вместо да иде на планина,пикник или просто да си псипе една бира той почне да оре(а често и да "сере") из всичко вкъщи което се е повредило.Вместо да го закара на техник,който това му е работата.А като е нерентабилно да ходи на сервиз-па да го изхвърли...Айде всяка жаба да си знае гьола. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|