| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 18, 2013 16:21 Заглавие: Търся HEPA филтър за пракосмукачка Rainbow. |
|
|
По възможност не от фирмения им сервиз, и на доста по-приемлива цена. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
palermo Опитен потребител

|
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 21, 2013 12:08 Заглавие: |
|
|
Има два проблема.
1, Така и не се научих да пазарувам от интернет.
2, Ако съм правилно информиран, получаването и освобождаването на филтъра от митницата е цяло приключение.
Затова идеята ми беше някъде от България, ако го има.
пп. Имам един опит за пазаруване от e-bay, но нищо от четирите неща, които поръчах, не пристигна, и беше жестока битка, докато продавачите възстановят парите. Номера на пощенски пратки така и не ми дадоха, за да проследя дали пратката е влязла в България. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 21, 2013 12:42 Заглавие: |
|
|
| Ами тогава бягаш до фирмения магазин за филтър или си купуваш някоя свястна прахосмукачка а не такава. Имал си бол пари - купил си. Сега ревеш за евтини консумативи. Като нямаш пари за гуми не си купуваш джип ами си караш Жигулата с гуми 13-ки втора ръка. |
|
|
 |
krokotam Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 21, 2013 14:16 Заглавие: |
|
|
Хахах скара ли му се едно хубаво Ами ако му е подарък ? _________________ www.kondenzatori.com - сайт за продажба на кондензатори и електронни елементи . |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 21, 2013 14:55 Заглавие: |
|
|
Хах, ами ако му е подарък ще преглътне цената на филтрите. Може и да пробва да се отърве от нея като я продаде. Пък и такъв подарък за 3-4 хилки... Трябва да му я е подарил митничар. политик, лекар или някой от другите видове мошеници. Да си поиска и филтри. 
Последната промяна е направена от hidrazin на Съб Сеп 21, 2013 14:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Antonii Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 21, 2013 14:56 Заглавие: |
|
|
OK. Приемам забележката.
Айде спрете се с флууда!Раздела не е за чесане на копчетата!Има достатъчно много теми за пазаруване през интернет.Примерно-тук са само 111страници  _________________ Като имаш мускули акъл не е нужен.
Последната промяна е направена от Antonii на Нед Сеп 22, 2013 19:59; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 22, 2013 19:13 Заглавие: |
|
|
Ами ако не е и моя... но ако имам достатъчно причини, да искам нещата да бъдат реализирани достатъчно евтино?  _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
|