| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lowriderzzz Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 20, 2013 19:45 Заглавие: Някой виждал ли е такъв ел. термометър да се продава у нас ? |
|
|
Здравейте ! Искам да попитам , ако знаете дали някъде в България или поне в Европа да се продва такъв електронен термометър, че ще ми трябва скоро, а доставата му от Хонг Конг е окол месец.
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Shadow__01 Активен потребител

|
|
|
 |
pesheff Нов потребител

|
|
|
 |

|
|
|
 |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Сря Сеп 25, 2013 18:38 Заглавие: |
|
|
Защо не си изясниш термодвойки? Всичко, което видях дотук е К тип, общо взето имат един и същи температурен обхват.
С малко операционни усилватели, един волтметър и две кадърни термодвойки можеше да направиш цялото нещо доста лесно.
Внимавай със смяната на термодвойки, дължината на кабелите се отразяват на измерването, да не получиш грешки после. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 25, 2013 19:05 Заглавие: |
|
|
| gueswhoaz написа: | Защо не си изясниш термодвойки? Всичко, което видях дотук е К тип, общо взето имат един и същи температурен обхват.
С малко операционни усилватели, един волтметър и две кадърни термодвойки можеше да направиш цялото нещо доста лесно.
Внимавай със смяната на термодвойки, дължината на кабелите се отразяват на измерването, да не получиш грешки после. |
можеш ли да покажеш с какви точно К термо двойки и какъв точно усилвател и волт метър ?
Въпросът ми беше дали тези дето съм ги показал в линк ще паснат на изводите на ел. термометъра. _________________ Блог със записки относно финансова грамотност, онлайн бизнес и продуктивност |
|
|
 |
|