| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 03, 2013 10:27 Заглавие: * LCD TV Neo TF - 2608 17MB22 Захранване |
|
|
LCD TV Neo TF-2608 17MB22 Не му работи "голямото" захранване.
Оригинален захранващ блок 17PW15-9. За проба е сложен 17PW20.1 и с него телевизора работи.
Тук някой се е мъчил, но доникъде не е стигнал.
PFC и малкото захранване работят. При стартиране идва захранване на IC807 - KA3525 и дотам. Сменена е, както и електролитите до нея и оптрона IC809.
Като се окъси E-B на Q810 захранването тръгва в "цъкащ" режим с нормалкни осцилограми и примерно наполовина DC напрежения заради цъкането. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж
Последната промяна е направена от Филипов на Чет Окт 03, 2013 16:04; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 03, 2013 11:23 Заглавие: |
|
|
| Кондензаторите С877, С878 проверени ли са? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Окт 03, 2013 13:00 Заглавие: |
|
|
Някой преди мен е сменял всичките вторични, Ако са на 24V аз ги смених, все тая. При мен тази верига е C850 - L 810 - C852.
Намерих ги, Идеален външен видд, и двата са на нула. А осцилограмата уж нормална. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 03, 2013 13:12 Заглавие: |
|
|
Тези заобградените в червено имах предвид:
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Окт 03, 2013 14:15 Заглавие: |
|
|
Вече писах че ги намерих. Сложих 9n1 че такива имах да се събират на мястото че е гръчкано. По схемата са 12nF, и на двете платки са по 15 nF. Тръгна. Ще дoгледам.
Само ми е чудно как изкарваше осцилограма при двата прекъснали.
За пореден път , а по Гергьовден като намина към Каварна може и да има много  _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|