Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

11АК 56-4-тъмен екран

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
emo-evropa
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 15, 2013 7:59    Заглавие: 11АК 56-4-тъмен екран Отговорете с цитат

Здравейте, телевизора е 14 инчов CROWN. Екрана е тъмен виждат се само графиките, но и те са доста тъмни. При увеличаване на скрина за миг отпушва образа се вижда и минава в бял екран с обратен ход. Захранващите напрежения са добре и захранването на видео усилвателите е добре. На входа на платката на кинескопа трите сигнала ги имам, на обратната връзка към 55пин на TDA9551 имам 3.2 в. Когато прекъснем обратната връзка от видео усилвателите към основната платка излиза образ с обратен ход през него. Не съм закачал друг кинескоп, но телевизорчето е много ново. Ако имате идея или сте се справили с такова нещо Моля споделете.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
VALMIG21
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ГР.ПЛОВДИВ

МнениеПуснато на: Вто Окт 15, 2013 10:55    Заглавие: Отговорете с цитат

ABL,диодчето,ценера или платката на кинескопа,и там едно ценерче може да има,успех.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети