| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 14, 2013 11:04 Заглавие: Кутия за изделие с LCD 16x2 |
|
|
В интернет доста търсих да намеря кутия за изделие с LCD дисплей 16x2 но никъде не можах да намеря на достъпна цена такава кутия. Има такива но повечето са извън страната и излизат доста скъпо с доставката. Някой в България не предлага ли такива кутии. Гледам, че има доста фирми които изработват кутии за електронни изделия но не правят такива явно няма търсене. Трябва ми нещо такова .
http://www.ebay.co.uk/itm/MDT-65B-ABS-Plastic-Box-Sloped-Desktop-Enclosure-Case-2X16-LCD-Compartment-/161099020828 _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Пон Окт 14, 2013 11:48 Заглавие: |
|
|
Ползувал съм кутията от линка, като съм изрязвал отвор за дисплея
http://www.stbbg.com//?page_id=21&record_id=9651
Има ги бели и черни и са в два размера - едната има дълбочина около 30 мм а другата около 20 - това не се вижда на сайта. |
|
|
 |

|
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 14, 2013 16:01 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | има и място за батерии. |
Ама дали има място за още нещо ???  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 14, 2013 16:46 Заглавие: |
|
|
Знам ли, дават го 4.5 см. батерии 1-1.5см остава грубо 3см. място. Тази от пасата е 2.2см и се побира платка с дисплей. _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 14, 2013 19:16 Заглавие: |
|
|
И не става ли да се ползва по-голяма кутия???? Всичко останало е ходене по мъките или чесане на краста. Ако има повечко зеленина може да се поръча матрица за кутии по кеф и после-лайф! Ама оная от eBay, с ретро визията,сивичката като дойде ще образува нерви. Все нещо няма да уйдиса. Ама ако успеем да си изпилим малко платката и да я наврем вътре-Ооооооо,какъФ кеф! Има и надписи! И части ще останат-резервни! Е,дали някога ще се ползват е друга бира Не се втелявайте,кутии има достатъчно по магазините. Вземайте тези,дето са с поне 10% по-големи от идеите ви и няма да сбъркате. А за надписи-варианти бол! Ако някой не знае-да се обади. Ще му предложа и конкретен вариант,и идейки  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
bdimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 14, 2013 22:26 Заглавие: ... |
|
|
| mitaka_1 написа: | | Знам ли, дават го 4.5 см. батерии 1-1.5см остава грубо 3см. място. Тази от пасата е 2.2см и се побира платка с дисплей. |
Защо не си вземеш обикновена кутия с необходимите размери и не си е резнеш на някой рутер в града. Далече си от Пазарджик и куриера в двете посоки че легне едно 10 лева иначе да си вземеш кутия и дисплей, да ми ги изпратиш и аз ще ти е резна  |
|
|
 |
teodor_dj Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 15, 2013 9:20 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | | Ако има повечко зеленина може да се поръча матрица за кутии по кеф и после-лайф! |
Интересно, имаш ли идея горе-долу колко струва подобно нещо, и къде. |
|
|
 |
bdimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 15, 2013 11:34 Заглавие: .... |
|
|
Някога бях питал в една печатница да ми направят картонени кутийки за едни мои джаджи ( т.е. опаковка ). На въпроса "колко бройки искате" аз се поизхвърлих и то доста и им казах 5000! Те ми се позасмяха и ми обясниха че само матрицата за рязане на кутиите по контур струвала между 350 и 500 ( а като разбрах какви са въпросните матрици и ми стана смешно как една такава елементарна работа може да струва толкова ) и печалбата им от кутиите нямало да покрие дори матрицата.
Това ти го казвам за да си гадаеш, колко би струвала матрица за леене под налягане на изделие от полиетилен ( или друга пластмаса ). А като се има в предвид че съм гледал как правят такива матрици ( макар и само по научни филмчета ) предполагам че говорим за няколко хиляди.
Та ако е за 1 кутия то сметката ще е примерно 5000+0,2=5000,2 лева
Ако цялата работа е за 10000-1000000 кутийки то тогава определено си струва.  |
|
|
 |
|