|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
darkstar Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 19, 2013 11:10 Заглавие: aux от платка на car-audio pioneer dh2920 |
|
|
Здравейте - от доста време искам да си направя aux на pioneer dh2920mp но до момента не бях намерил съответната схема. В един руски форум е описано и е публикувана схема но не съм толкова технически грамотен но за сметка на това мога да запоявам и имам огромно желания да си модна сд то сам. До колкото разбирам се монтира превключвател които да входира сигнала от aux а не от стандартното сд, както и се изкарват съответните конектори за aux. На схемата е показано но моля някой специалист да ми разсясни по просто какво и как се прав. За съжаление руският не ми е силен изобщо и нищо не мога да разбера. Благодаря предварително ето и линка :
http://rozhservice.ucoz.ua/forum/20-35-1
Тъй като софтуерно няма възможност да се превключи на AUX тоест да се смени сорса (а чипа има AUX) схемата показва да се монтира превключвател, който да прекъсва сигнала от радио тунера и да се подава сигнал от монтиран AUX. Не съм сигурен обаче дали се слага допълнителен жак или се се ползва rear audio жаковете??? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 19, 2013 11:23 Заглавие: |
|
|
| Да, слага се допълнителен превключвател и допълнителни конектори. За дадения линк не ти трябва руски. Там всичко е описано на снимките. Ако и така не можеш да се оправиш се обърни към някой сервиз или някой, който може и разбира. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|