| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
migueldeamaro Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 19, 2013 14:45 Заглавие: Неизвестна марка телевизор |
|
|
Не разчитам марката телевизор. Проблемът е че оригиналното дистанционно управление го загубих, опитвам се да конфигурирам универсално дистанционно, но без да знам марката няма как да успея, ето една снимка
http://prikachi.com/images/920/6670920D.jpg
Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 19, 2013 16:07 Заглавие: |
|
|
Трябва да се опише какво има вътре - поне надписите на процесора и другите чаркове. Ако не разбираш - обърни се към сервиз.
Това прилича на някое китайско говно. С тях евтините универсални по 4-5 лв не се оправят. Трябва читаво дистанционно. Който ще ти го продаде вероятно ще ти го открие, но също трябва да "се запознае" с устройството. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
migueldeamaro Нов потребител

|
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 19, 2013 20:17 Заглавие: |
|
|
Много вероятно да е с шаси на BEKO.
Може да се пробва от универсалното с кодове за Филипс, ако ги чува много разбъркано като съответствие на командите, ще е ясно какво трябва като дистанционно. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
mincho1959 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 20, 2013 10:03 Заглавие: Неизвестна марка телевизор |
|
|
IRC81152. За еквиваленти може да каже RC. _________________ kami-el |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 20, 2013 10:20 Заглавие: |
|
|
Въпросното IRC е като FRC2091 въпреки, че аз изпитвам силни съмнения това да е дистанционното (макар, че е БЕКО и протокола да е филипс). Не знам от къде си взел това инфо, но не съм сигурен, че е вярно.
Най-добре е да се направи експеримента с това което писах по-горе и да се даде някакво съответствие. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
mincho1959 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 20, 2013 10:56 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Въпросното IRC е като FRC2091 въпреки, че аз изпитвам силни съмнения това да е дистанционното (макар, че е БЕКО и протокола да е филипс). Не знам от къде си взел това инфо, но не съм сигурен, че е вярно. |
Ремонтирал съм такъв, с това ДУ. Беше от хотел, няколко бройки и не изключвам объркване на пултовете от страна на собственика, щом имаш съмнения. Просто нямам спомен дали съм ползвал това ДУ, защото при ремонтите ползвам VISA-та. _________________ kami-el |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 20, 2013 11:08 Заглавие: |
|
|
Има някои несъответствия и разминавания с този номер на Classic.
Аз все си мисля, че му трябва FRC2086, но е добре да се направи това за което писах вече два пъти за да са ясни и сигурни нещата. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
|